2777
2789

در جریان تاپیک قبلیم ..

کسایی که نمیدونن من 3 سال با یکی بودم بعد جدا شدیم از هم 

من الان با یکی دیگه ام خیلی خوب و مهربونه بعد من اکسمو بلاک کرده بودم از اکانت تلگرامم ولی مشخص بود هنوز شمارمو داره اخه شمارش برام هنوز معلوم بود بعد از اکانت رلم نگا کردم دیدم شماره اون طرف براش افتاده ینی سیو کرده شمارشو؟؟ رلم نمیدونه قبلا با کسی بودم خیلی استرس دارم چرا اینکارو کرده؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روش بیارم ینی؟؟؟ بگم بهش چرا شماره اونو سیو کردی نامحسوس؟

نه نه اصلا 

فقط ببین مگه رفتارش باهات عوض میشه 

چیزی هم نمیخواد بگی اگه فهمید گف چرا نگفتی بگو گفتم شاید برات مهم نباشه چون بهت نمیخوره ادم اینجوری باشی

نه نه اصلا  فقط ببین مگه رفتارش باهات عوض میشه  چیزی هم نمیخواد بگی اگه فهمید گف چرا نگف ...

حس میکنم عوض شده اره اصن نمیدونستم دلیلش چیه دیگه امروز دیدم شماره اون براش معلومه