2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو اکثر پیجا و ف=لگیر ها به همه میگن 

من با چشم دیدم 

به منم میگفتن 

رفتم یجا دیگ که بهتر بود گفت چیزی نداری

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بخدا هیچ کدوم این جادو جنبل کن ها حرفشون درست نیست . افسار زندگیتونو ندید دست اینا .  به جای ا ...

صحبتش هست که بهشون پروانه کسب بدن !!!!!

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

صحبتش هست که بهشون پروانه کسب بدن !!!!!

دروغه . همش دورغه .

محاله 

ببینید صحبتسو خودسون میندازن سر زبونا 

وگرنه ب نظرم کارشون حرامه و خلال نیست . 

در کل دعا نویسی ک پول میکیره مخصوصا پول های انچنانی قطعاااااا شیاده .

ما یه پیرمرد تو روستامون بود ک خیلی درستکار و مومن و... بود . یجورایی واسطه میشد و پیش خدا دعا میکرد و واقعا هم دعا هاش از بقیه بهتر و سریع تر اجابت میشد .

مثلا یکی میرفت می‌گفت اسمم اینه مریضم و برای شفام دعا کن . این هم بی هیچ درخاستی و پول خواستنی دعا میکرد و معمولا هم دعاش مورد پذیرش درگاه خدا بود .

ادم خییییلی خوبی بود خدا بیامرزتش . 

یک ریال پول از کسی نگرفت . ب این میگن کسی ک کارش واقعیه و دلی . ن اونی ک روی کاغذ عقرب و زهر مار و کوفت میکشه میگه ببر قبرستون چال کن دورش فلان چیز بریز صد تا فلان ورد رو بخون و... آخر سر هم قیمت خون باباشو میخاد . اینا همه کلاه .بردار و دروغگو هستن

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

من معتقدم مراجعه به امثال اون پیر مرد هم اشتباه هست . فرد بیمار باید به پزشک مراجعه کنه نه دعانویس

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اخه دارم چه سودی برا اون داره؟ گف برو باطل کن اون ک نمیدونس در حال جداییم

من با حروف ابجد بلدم طالع رو حساب کنم ( اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان + اسم مستعار هم دارین بگین فثط زن و مرد 

اتفاقی پیدا کردم و الآن بلدم

من معتقدم مراجعه به امثال اون پیر مرد هم اشتباه هست . فرد بیمار باید به پزشک مراجعه کنه نه دعانویس

باورت نمیشه اون بیمار کسی بود ک بیماری صعب العلاج داشت و همه دکترا ازش قطع امید کرده بودن . 

و روز ب روز حالش بهتر شد . من نمیگم فقط دعا های پیرمرد خوبش کرد . میگم اگر هم قرار باشه دعایی کار کنه و استجابت بشه دعای یه فرد خدا شناس و کسیه ک بابت منافع مالی دعا نمیکنه نه کسی ک میلیونی میگیره تا مثلا یه زندگی دیگه رو از هم بپاشونه

اخه دارم چه سودی برا اون داره؟ گف برو باطل کن اون ک نمیدونس در حال جداییم

کسی ک میره پیش دعا نویس قطعا بی مشکل نیست . دعا نویسا هم خوب شیادی رو بلدن . با دو تا کلمه و حرفی ک از ادم میکشن یه چیزایی از زندگی ادم میفهمن و بعد میگن طلسم داری و...

همین الان یکی به من بگه طلسم سنگین داری صد نا سوراخ سمبه تو زندگیم هست ک فکرم بره سمت اون و بگم اره فلان مورد طلسم بوده پس ...

کلا هر می یه مشکلی داره . و دعا نویسا هم کلی میگن جزیی نمیگن ک . 

کسی ک میره پیش دعا نویس قطعا بی مشکل نیست . دعا نویسا هم خوب شیادی رو بلدن . با دو تا کلمه و حرفی ک ...

من خودم طلسمم ولی هرگز پیش این جادوگرا  نمیرم 

لایک نکنید .توروخدا 
باورت نمیشه اون بیمار کسی بود ک بیماری صعب العلاج داشت و همه دکترا ازش قطع امید کرده بودن .  و ...

حرف شما رو قبول دارم که یک بیمارِ صعب‌العلاج رو خوب کرده ولی این هم نیست که بگیم اون آدم می‌تونه تمام بیمارها رو خوب کنه . اون موارد شیادی و کلاه برداری هم تا آدم نادان پیدا میشه هستن .