2777
2789

من سیکلم چندماهیه داره هرماه کمتر میشه قبلا وقتی می خواستم پریود شم یا اصلا متوجه نمیشدم یا علائمم کم بود این ماه بدن دردم حالت ضعف داره بدنم زیر شکمم درد میاد پهلوم رحمم تیر میکشه چون سیکلم شده ۲۲ روزه احتمال تخمک گذاری از روز پاکی تا یک هفته بعد بود (طبق برنامه محاسبه کردم )از همون روز پاکی تیر میکشید پهلوم الان بیشتر شده اقدامم هستم میشه باردار باشم یا اینکه دارم یائسگی زودرس میگیرم خیلی میترسم کسی اینجوری بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی منم تو اقدامم، دکتر گفت ماه اقدام از روز دوم قاعدگی دوفامد بخور ، من ماه اول خوردم باردار نشدم،ما ه دوم هم خوردم سر خود ،یعنی دوباره دکتر نرفتم، بعد دقیقا روز تخمک گزاریم پریود شدم یعنی یک هفته بعد پاکی دوباره تا چهار روز یعنی کلا روز تخمک گزاریمو از دست دادم و نمیدونم چ روزیه😐😐😐

وایی منم تو اقدامم، دکتر گفت ماه اقدام از روز دوم قاعدگی دوفامد بخور ، من ماه اول خوردم باردار نشدم، ...

خیلی بده ادم کلافه میشه الان منم دقیقا نمیدونم بخاطر چی غصه بخورم اینکه علائم یائسگی دارم یااینکه باردارم یا میخوام پریود شم🤦🏼‍♀️

منم ماه قبل فقط یک شب اقدام داشتم این ماه دو روز زود تر پریود شدم، واقعا ربطی داره😐

والا دلیل علمی پیدا نکردم چیزایی که خوندم تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن اینطور شدن و امادی رحم رو برای بارداری نشون میده

من خودم نمیخواستم پیش اومد یدگه گفتم تو چرخه نیستم مهم نیست گرفتم گرفت دیگه که نگرفت و اینجوری شد

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

از روز پاکی ک درد داشتی، واسه بارداری نبود باید صبر کنی تا ماه بعد موعد پریودیت رد شه بعد یک هفته ا ...

روز پاکی احتمال داره بخاطر تخمک گذاری بوده باشه کمتراز الانم بود ترسم از علائم یائسگیه 

خیلی بده ادم کلافه میشه الان منم دقیقا نمیدونم بخاطر چی غصه بخورم اینکه علائم یائسگی دارم یااینکه با ...

درکت میکنم ، واقعا حس مزخرفیه🥴😁بد به دلت راه نده دیگه به خدا بسپار بگو هر چی صلاحه همون شه، من خودم بچه اولم تو نامزدی باردار شده بودم وایی چ روزای بدی بود آرزوی مرگ داشتم خدا منو ببخشه،وقتی آدم نعمتیو شکر نکنه اینجوری میشه ، الانم همش دغدغه دارم باردار شم

درکت میکنم ، واقعا حس مزخرفیه🥴😁بد به دلت راه نده دیگه به خدا بسپار بگو هر چی صلاحه همون شه، من خود ...

وای ارع خیلی بده حیرون میمونه ادم دیگه هرچی قسمتم هست همون بشه نمیشه جلو اتفاقیو گرفت،چ بد زمانی که شرایطش نبوده باردار شدین الان که میخوایین نمیشه چ حکمتی تو کار خدا هست نمیفهمم

وای ارع خیلی بده حیرون میمونه ادم دیگه هرچی قسمتم هست همون بشه نمیشه جلو اتفاقیو گرفت،چ بد زمانی که ...

دقیقااااا،آدم میمونهحکمت خداس، چقدر باعث دعوا بینو منو شوهرم شد ، ولی یه چیزی ته دلم میگه اگه بچه دار نمیشدم شاید زندگیم میپاشید