2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست
هعییی😕هردوتون اشتباه کردید حالا نامزدت بااون دخترارابطه داشته؟

نه میگه دستمم بهشون نخورده اگه خودش تعریف نمیکرد من روحمم خبر دار نمیشد ولی گفت من هرکاری کنم واست تعریف میکنم

خیلی گریه کردم توضیح دادم ولی میگه تو دروغگویی حتی بگم دارم آب میخورم میگه دروغ میگی . نامزدیم

عقد نکردین یعنی

رلین؟یا خانواده در جریانن.

محلت بده بهش واقعا اون حق داره مهلت بده تا خودش یواش یواش اعتمادش بهت جذب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گریه کردم توضیح دادم ولی میگه تو دروغگویی حتی بگم دارم آب میخورم میگه دروغ میگی . نامزدیم

بیین منم با محبوبم اینجوزی شده بودم 

انققققد اذیتم کرد ک وقتی هوامو داشت میگفتم چرا الان مراقبمی چرا ترکم نمبکنی تو حال بد ؟ چی شده ک خوب شدی ؟ 

بعد میگفت چون من وظیفمه تو شرایط سخت کنارت باشم 

منم بهش میگفتم برو بابا خفه شو حرف رمانتیک نزن ک بهت نمیاد . 

دیگ خوبیاشم باور نمیکردم 

حتی بهم خوبی عم مبکرد دنبال این بودم یجوری بهش بپرم 

چون زخم اذیتایی ک کرده بود رو سینم تازه بود و میسوخت

دیگ نمیتونم ببخمشش و کناربیام باهاش ک چقدر تنهایی کشیدم و اذیت شدم 

برا همین میگم تو هرچی تلاش کنی اون اللن قلبش ازت زخمیه نمیبخشتت و هی باهات بد خرف میزنه تا جایی ک دیک خودتم خسته میشی از تلاش کردن و تو هم شروع میکنی ب بی احترامی 

نامزده منم سربازه قبل اینکه بره خدمت اخلاقش خوب بود الان پرخاشگری مکنه همش توگوشیه🥲ازیع طرفم مامانش پرش می‌کنه میگه پول کم بده فلان چیزنخر بنظرتون چکارکنم

عقد نکردین یعنی رلین؟یا خانواده در جریانن. محلت بده بهش واقعا اون حق داره مهلت بده تا خودش یواش یو ...

خانواده ها در جریانن اخه یک ساله مهلت دادم انگار که هر روز داره بدتر میشه داره از دستم میره اگه یه کاری نکنم 

بله به جز این راه دیگه هیچی نمونده که امتحان نکرده باشم خیلی بدی کردم حالش یادم میوفته مبخوام بمیرم ...

به هرحال چیزیه ک گذشته . 

تو هم با فک کردن ب اونموقع اعصاب خودتو اذیت نکن عزیزم.

الان بفکر راهکار باش . 

نامزده منم سربازه قبل اینکه بره خدمت اخلاقش خوب بود الان پرخاشگری مکنه همش توگوشیه🥲ازیع طرفم مامانش ...

اتفاقا ایشونم سربازه ولی داخل شهر خودمون افتاده محل خدمتش... عزیزم به خاطر سختی هایی هست که میکشه و روحیش ضعیف میشه بهش سخت نگیر تحت فشارش نزار فقط بهش روحیه بده هیچیم به مامانش نگو چون تاثیر نداره

به هرحال چیزیه ک گذشته .  تو هم با فک کردن ب اونموقع اعصاب خودتو اذیت نکن عزیزم. الان بفکر را ...

اخه من انقدر بی عرضه ام که ادم به این خوبی داره از دستم میره و نمیتونم هیچ سیاستی داشته باشم کاری کنم که درست بشه میدونم که دیگه هیچوقت کسی منو انقدر نمیخواد

اتفاقا ایشونم سربازه ولی داخل شهر خودمون افتاده محل خدمتش... عزیزم به خاطر سختی هایی هست که میکشه و ...

درکت مکنم ازسرلج این کاروکردی منم کردم وپشیمونم اهمیت نده به حرفاش خود به خوددرست میشه

بیین منم با محبوبم اینجوزی شده بودم  انققققد اذیتم کرد ک وقتی هوامو داشت میگفتم چرا الان مراقب ...

دقیقا اون همینجوریه الان ستاره رو از داخل آسمون براش میارم ولی میگه باز چه نقشه ای داری حتی وقتی میخوابم هم به گوشیم زنگ میزنه بهم اعتماد نداره میگه دارم با یکی تلفنی حرف. میزنم ... دوستم داره ها ولی نمیتونه خوب بشه باهام مگر اینکه دوری معجزه کنه که من این راهو امتحان نکردم.

عزیزدلم حالا که از هم جدا شدید تونستی ببخشیش؟

اخه من انقدر بی عرضه ام که ادم به این خوبی داره از دستم میره و نمیتونم هیچ سیاستی داشته باشم کاری کن ...

نه نه نههههه تو بیعرضه نیستی دختررر

من کاری ندارم ک گذشته واقعا گند زدی این ب خودت مربپطه 

ولی اک بیعرضه بودی الان بفکر راهکار نبودی .

سیاست هم فقط گند میزنه ب رابطه این چرت و پرت و سیاستا روان شناسی زرده . 

فقط من تنها چیزی ک ب عقلم میرسه اینه ک یمدت فاصله بگیرید 

باهاش حرف بزن بگو من میدونم خیلییی بهت بد کردم من میدونم تو خیلییی عاشق و مرد بودی ک باهام وایسادی پای کارام وایسادی من میدونم ک چقدر بهت اسیب زدم و هنوز داری بخاطر اینچیزا اذیت میشی (مسیولیت کارتو میپذیری و به رنجش حق میدی با این حرفا) 

ولی کار تو هم خیلییی داغون کرده منو . 

مدلم فحش دادنات و اینا داره داغون تر میکنخ رابطمونو 

من میدونم تو ادیت شدی ولی اینجوزی رابطمونو تدریجا نابود میکنیم یطچری ک دیگ همو نخایم . 

بیا یماه دوماه ازهم فاصله بکیربم و دور باشیم تا بهتر بتونیم کنار بیایم و درست فکر کنیم . 

بعدش بزار تنها باشه یمدت 

اینک انقد عاشقت بوده قطططعا برنیکرده در حالیک تونسته ذهنشو تزمیم و درمان کنه