2777
2789

خواهرشوهرم نفهمم باز اونروز به اون یکی ابجیش گفته زنگ بزن به داداشمون بگو زنداداش جلو شوهر من لباس کوتاه تیشرت پوشیده یقش باز بود جلو جاریمم نشسته گفته اون جلوشوهرمن رقصید باسنشو تکون داد چون داداشم نبود اونطور بود اونطور لباس پوشید وگرنه جلو داداشم جرئت نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا فهمیدی؟خو جلو‌شوهرشون مراعات کن🤧

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بگو عشقم من همکار تو نیستم تو هستی ک صندوق پستی 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اصن همچین چیزی نشده من لانگ تنم بود بخدا جواب سلام شوهرشم بزور میدم بدبخت عقدع ای گو میخوره فقط

دفعه بعد دستمال آب یخ بده بهش نسوزه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

راز بقا قسمت 78 : 

خواهر شوهران از سلسله حیوانات وحشی و از رده گرگ ها و از جنس کرم ها هستند، انان می درند، می خورند، گم هم نمی شوند، انان سربار هستند، انان هرگز ادم نمی شوند 

🤣🤣🤣

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
بگو چرا فکر میکنی همه عین خودت ج ده ان

همون دیگ همرو عین خودش میبینه حالم ازش بهم میخوره نفهم خر بعد جلو روم جرئت نداره همچین گهی بخوره پشت سرم میگه حتی جرئت نداره خودش ب همسرم بگع گفته اون یکی ابجیش بزنگه شوهرمم به اون یکی ابجیش گف برو بهش بگو گوه خورده راجب زنم نظر میدع

راز بقا قسمت 78 :  خواهر شوهران از سلسله حیوانات وحشی و از رده گرگ ها و از جنس کرم ها هستند، ا ...

فعلا که والا زن داداش ما این خصوصیاتو داره نمیشه گفت همه عروسا بدن یا همه خواهرشوهرا بدن کلا بستگی به ذات داره

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕