2777
2789
عنوان

کادوی لوس و بامزه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 41 پست
این چیزای شعبده بازی که مثلا در جعبه باز میکنی یهو سوسک میپره بالا ، یا چیزای مشابه اینا از کجا باید ...

اینچیزا رو. خودتم میتونی درست کنی عزیزم 😊

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از این ایده خوشم اومد اما نمیدونم کجا باید بدم کاریکاتور کنن؟؟؟

تو اینستا چند تا پیج هستن انجام میدن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

Javad_cartoonist

اینستا ایشون انجام میدن. چهل تومن هم هزینشونه ک فایل میدن

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
این چیزای شعبده بازی که مثلا در جعبه باز میکنی یهو سوسک میپره بالا ، یا چیزای مشابه اینا از کجا باید ...

اگه شیرازی روبروی سینما سعدی تو پاساژ فکر کنم بتونی گیر بیاری یکی هم تو عفیف اباد پاساژ ستاره فکر کنم دو یا سه مغازه هست از این چیزا داره تو مجتمع خلیج فارس چند غرفه هم هست از اینا داره

شکسته این جماعت بال ما را پریشان کرده ماه و سال ما را تو هم ای بی وفا از ما بریدی نمی پرسی دگر احوال مارا
اگه شیرازی روبروی سینما سعدی تو پاساژ فکر کنم بتونی گیر بیاری یکی هم تو عفیف اباد پاساژ ستاره فکر کن ...

اره شیرازم، منظورت از مجتمع خلیج فارس صدرا هست یا اینکه سر پارامونت هست؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
اره شیرازم، منظورت از مجتمع خلیج فارس صدرا هست یا اینکه سر پارامونت هست؟؟

سر شهرک گلستان عزیزم

شکسته این جماعت بال ما را پریشان کرده ماه و سال ما را تو هم ای بی وفا از ما بریدی نمی پرسی دگر احوال مارا