2777
2789
عنوان

کادوی لوس و بامزه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 41 پست
عروسک شرک😂😁😁

من دارم واسه شوهرم میخونم بعضی از مطالبو. ولی بهش گفتم اگه تفنگ یا مثلا اسباب بازی برات بخرم، گفت من خیلیم خال میکنم و. اصلا هم لوس نیست 😜😂 نمیدونم همه شون مثل نیستن فرق میکنن 

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جالب بود☝️😍

اتفاقا همین هفته پیش عکس بچگیش تو آلبوم مامانش دیدم از روش عکس گرفتم گذاشتم پروفایلم

از رو اینم میشه کاریکاتور کرد؟؟؟

کجا باید بدم کاریکاتور درست کنن؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
من دارم واسه شوهرم میخونم بعضی از مطالبو. ولی بهش گفتم اگه تفنگ یا مثلا اسباب بازی برات بخرم، گفت من ...

خب از شوهرت بپرس دیگه مردا چی دوست دارن از این هدیه های لوس؟😜

خدایا امیدم فقط تویی...
اتفاقا همین هفته پیش عکس بچگیش تو آلبوم مامانش دیدم از روش عکس گرفتم گذاشتم پروفایلم از رو اینم میش ...

من ایران نیستم ولی انلاین شاید بشه من اگه سایت پیدا کنم برات میفرستم

آخـــــــی😀😀😀

هیچی دیگه فرذا برم براش بخرم ماشینی تفنگی چیزی 😅😊

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
عکس بچگیشو از مامانش بگیر بده کاریکاتورشو بکشن من کردم تا دو روز داشت میخندید

خیلی از این ایده خوشم اومد اما نمیدونم کجا باید بدم کاریکاتور کنن؟؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
خب از شوهرت بپرس دیگه مردا چی دوست دارن از این هدیه های لوس؟😜

چیزایی که خودش دوست نداره رو میگه مثل قره قوروت 😜😂 بازم میپرسم صب کن 😍