2777
2789
عنوان

بچه دوم من🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 21 پست
بچه های اولی خیلی اذیت میکنن دومیا شرن سومیا مهربون و مظلوم چهارمیا روانی ان...طبق تجربه ها گفتم😂

😂😂😂وای خدای من ما تو دومیش موندیم❤️

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
گاهی به خودم میگم خدا واسه همین عذاباست که میگه بهشت زیر پای مادرانه😂ولی خب بازم راضی ایم به رصای خ ...

اره من خودم سر بچه اولی می گفتم چی هی می گن بچه داری سخته کجاش سخته، پسرم هزار ماشالله از اول اروم و مستقل بود خدا گذاشت تو کاسه ام دومی به شدت شلوغ باور می کنی سرپا غذا می خوره یه جا بند نیس یه سره هم جیغ و گریه راه می ندازه یه حمام و دسشویی راحت نمی تونم برم پشت در یه جیغ هایی می کشه بیا و بین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم سر بچه اولی می گفتم چی هی می گن بچه داری سخته کجاش سخته، پسرم هزار ماشالله از اول اروم و ...

وای خواهر اینارو میگی یاد خودم میفتم واقعا گریه ام میگیره🥲 خدا بهت صبر و قوت بده 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
وای خواهر اینارو میگی یاد خودم میفتم واقعا گریه ام میگیره🥲 خدا بهت صبر و قوت بده 

ممنون سلامت باشی اره واقعا دلم می خواد بخوابم بیدار بشم ببینم دخترم ۷ ساله شده بلکه از شدت وابستگی و بهانه گیریش کم بشه

ممنون سلامت باشی اره واقعا دلم می خواد بخوابم بیدار بشم ببینم دخترم ۷ ساله شده بلکه از شدت وابستگی و ...

همه میگن این روزام میگدره ولی واقعا هر لحطه اش داره به سختئ میگذره  😔

چندسالشه مگه،؟من که دیگه گاهی از مادر شدن پیمانم و فقط گریه میکنم

یک سالو نیم 😔بله  خیلی شرایط سختیه  ولی اینجوری هم نگیم خدا قهرش نگیره خدا برامون حفظشون کنه