2777
2789
عنوان

کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی اراده اشکام اومد

خودم تا چند روز حالم بد بود بابت خودش صدای مهربونش بچه ای که ندید و رفت خانمش ...وای هزار فکر از سرم میرفت خدا رحمتش کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
همون دختر عموم بود آره نمیدونم کدوم بیشعوری فیلم پخش کرده بود من فک میکردم تو پیجای شهر خودمون بوده ...

ای بابا اره من شمالم تو کانال خبری اینجا بود روحش شاد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خودم تا چند روز حالم بد بود بابت خودش صدای مهربونش بچه ای که ندید و رفت خانمش ...وای هزار فکر از سرم ...

خدا بیامرزتش

روحش شاد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم متاسفم واسه از دست دادن دخترت امضاتو خوندم خواستم بگم از دستشون نیوفتاده علت کبودی گیرکردن تو ...

مرسی غزیزم ممنون 

کلمه افتادن رو نوشتم چون خود دکتر گفت بهم از دستش افتاده حتی تو بیمارستان هم پیچیده بود ولی نتونستم ثابت کنم🙂

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
مرسی غزیزم ممنون  کلمه افتادن رو نوشتم چون خود دکتر گفت بهم از دستش افتاده حتی تو بیمارستان هم ...

وای یاخدا کدوم بیمارستان رفتی اینقدر داغون بوده😨

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

موسوی زنجان

متاسفم کاش مسئولین بجای پر کردن جیبشون کمی هم رسیدگی میکردن!

عزیزم خدا صبرت بده واقعا نمیدونم باید چی‌ بگم چون خودم مادرم و میدونم یک زن تو بارداری فقط چشم به راه بچشه😞

متاسفم کاش مسئولین بجای پر کردن جیبشون کمی هم رسیدگی میکردن! عزیزم خدا صبرت بده واقعا نمیدونم باید ...

مرسی عزیزم کاش واقعا اما چه حیف که کسی نیست رسیدگی کنه بعد اون بلایی که سرم اوردن با تمسخرو خنده گفتن برو شکایت کن بیمه داریم فرض کن بچمو کشتن میگن برو شکایت کن مشخصم بود که همه پشت هم هستن و من نمیتونم کاری کنم 

ولی من سپردم به خدا فقط میگم یه روز بشنوم بدونم عوض شب گریه هام در امده اونام تو وضع من هستن اونوقت میتونم راحت بمیرم حتی🥲💔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
مرسی عزیزم کاش واقعا اما چه حیف که کسی نیست رسیدگی کنه بعد اون بلایی که سرم اوردن با تمسخرو خنده گفت ...

مشخصه کسی زورش به‌ دکتر بی وجدان نمیرسه چون زور اون بیشتره ولی بگو زور خدا بهتون میرسه واگذارتون به خودش😊