2777
2789

من یکی از دوستام بود یک هفته قبلش دیدم و هفته بعدش انگار یه دعوای بد با خانواده و شوهرش داشته و نصف شب ایست قلبی می کنه، صبح می فهمند! 

(پزشک قانونی تشخیص داده بود ایست قلبی کرده!)

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان قشنگم😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی حس بدیه ، چون باورت نمی شه ، می گی من یک هفته پیش دیدمش ، خوب بود ، هیچیش نبود، هیچ وقت فکر نمی کردم آخرین بار باشه که می بینمش! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
دختر عموم بود کنارم بود و یهو برق گرفتش و تموم  دختر عموی عزیزم جلو چشامون پرکشید😭😭😭😭😭

چراا برق گرفتش؟ مگه چیکار می‌کرد 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

اقایی که با موتور تصادف کردرسیدیم بالا سرش حالش خوب بود زنگ زدیم اورژانس و همراهش رفتیم بیمارستان تا شب موندیم و شب فوت شد...

قیافش حرفاش هیچ وقت یادم نمیره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دختر عموم بود کنارم بود و یهو برق گرفتش و تموم  دختر عموی عزیزم جلو چشامون پرکشید😭😭😭😭😭

چه وحشتناک! 😣 چطوری برق گرفتش؟ 

چه وحشتناک! 😣 چطوری برق گرفتش؟ 

عروسی پسر عموم بود تو خیابون اومدیم جلوی عروس داشتیم میرفتیم که کابل فشار قوی نصف شد از بالا افتاد سرمون نوک کابل خورد به بدن دختر عموم و درجا تموم کرد

دخترم که رفتم دیدم امدم رو تخت نشستم تا شاید بتونم یکم شیرمو بدوشم بخوره 

شوهرمم رفته بود شیر دوش بخره که بهش زنگ زد فوت شده 

منم بدو رفتم دیدم میزارنش تو نایلون بدترین روز زندگیم بود 🙂💔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
چراا برق گرفتش؟ مگه چیکار می‌کرد 

توی عروسی پسر عموم بودیم اومدیم جلوی عروس تو خیابون بودیم که کابل برق از بالا نصف شد و افتاد سرمون و نوک کابل با بدن دختر عموم برخورد کرد