فروردین۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2905 عنوان کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟ 2624 بازدید | 91 پست من یکی از دوستام بود یک هفته قبلش دیدم و هفته بعدش انگار یه دعوای بد با خانواده و شوهرش داشته و نصف شب ایست قلبی می کنه، صبح می فهمند! (پزشک قانونی تشخیص داده بود ایست قلبی کرده!) کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری! 1403/03/23 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_1401 عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2671 منی که جلو چشم خودم رفت چی بگم؟؟ پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9710 مامان قشنگم😭 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
فروردین۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2905 خیلی حس بدیه ، چون باورت نمی شه ، می گی من یک هفته پیش دیدمش ، خوب بود ، هیچیش نبود، هیچ وقت فکر نمی کردم آخرین بار باشه که می بینمش! کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
جعفرلوپز عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2654 همسایه کناریمون رواون هفته شب پنجشنبه دیدم داشتیم میرفتیم عروسی گفت همیشه به عروسی پس فرداصبحش بنده خدافوت کرد
لنا۷۹ عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 901 دختر عموم بود کنارم بود و یهو برق گرفتش و تموم دختر عموی عزیزم جلو چشامون پرکشید😭😭😭😭😭
leilaaa_123 عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 1838 دختر عموم بود کنارم بود و یهو برق گرفتش و تموم دختر عموی عزیزم جلو چشامون پرکشید😭😭😭😭😭 چراا برق گرفتش؟ مگه چیکار میکرد همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16229 اقایی که با موتور تصادف کردرسیدیم بالا سرش حالش خوب بود زنگ زدیم اورژانس و همراهش رفتیم بیمارستان تا شب موندیم و شب فوت شد...قیافش حرفاش هیچ وقت یادم نمیره حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
فروردین۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2905 دختر عموم بود کنارم بود و یهو برق گرفتش و تموم دختر عموی عزیزم جلو چشامون پرکشید😭😭😭😭😭 چه وحشتناک! 😣 چطوری برق گرفتش؟ کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
دختر_طلایی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 19007 اقایی که با موتور تصادف کردرسیدیم بالا سرش حالش خوب بود زنگ زدیم اورژانس و همراهش رفتیم بیمارستان تا ... چی میگفت 🖤
لنا۷۹ عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 901 چه وحشتناک! 😣 چطوری برق گرفتش؟ عروسی پسر عموم بود تو خیابون اومدیم جلوی عروس داشتیم میرفتیم که کابل فشار قوی نصف شد از بالا افتاد سرمون نوک کابل خورد به بدن دختر عموم و درجا تموم کرد
زینومامان0اهورا عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 2270 دخترم که رفتم دیدم امدم رو تخت نشستم تا شاید بتونم یکم شیرمو بدوشم بخوره شوهرمم رفته بود شیر دوش بخره که بهش زنگ زد فوت شده منم بدو رفتم دیدم میزارنش تو نایلون بدترین روز زندگیم بود 🙂💔 ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
لنا۷۹ عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 901 چراا برق گرفتش؟ مگه چیکار میکرد توی عروسی پسر عموم بودیم اومدیم جلوی عروس تو خیابون بودیم که کابل برق از بالا نصف شد و افتاد سرمون و نوک کابل با بدن دختر عموم برخورد کرد
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29130 بابام سرش تو بغلم بود که فوت کرد😭😭😭😭 لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید