2777
2789
این خیلی مسخرس با هر بحث جاتونو جدا کنید بچه اید مگه این چیزارو بذارید واسه بحثای خیلی خیلی بزرگ ...

دقیقا جا نباید عوض بشه 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
بزرگترین اتفاق اینه مشاور ها میگن هیچوقت جاتون رو جدا نکنین حتی موقع دعوا چون سردی میاد

اینکار باعث دوری و تداوم زمان قهر میشه،حتی شده پشت ب پشت  ،بهتر از جدا بودنه 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی مسخرس با هر بحث جاتونو جدا کنید بچه اید مگه این چیزارو بذارید واسه بحثای خیلی خیلی بزرگ ...

بحثمون خیلی بزرگ بود خانواده ام مهمونم بودن انقد سرد برخورد کردکه با ناراحتی بلند شدن رفتن .منم تو دعوا بهش گفتم توبرام مردی

نه جامونو جدا میکنیم موقع قهر

بدترین کارهمین جداکردنه حتی قهرین باهم باشین ولی پشت به هم بخوابین الکی بهم سردنشین هیچی ارزش نداره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اینکار باعث دوری و تداوم زمان قهر میشه،حتی شده پشت ب پشت  ،بهتر از جدا بودنه

بله حق با شماست منم عقیدم اینه 

اینو همه میگن 

همین عادی میشه

مردا زود براشون عادی میشه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

به نظر من یکی از رو مخ ترین اخلاقا همین قهر قهرو بودن

علاوه بر اینکه ارامشو از خودت و دیگران میگیری قهرت دیگه براش اهمیتی نداره اینقدری ک خودتو بی عزت کردی 

به نظر من قهر باید اینقدری دور و بعید باشه ک تا سر موضوعی قهر کردی چار ستون طرفت بلرزه بگه چقدر موضوع مهمی بوده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بحثمون خیلی بزرگ بود خانواده ام مهمونم بودن انقد سرد برخورد کردکه با ناراحتی بلند شدن رفتن .منم تو د ...

دعوت با اجازه اون بود؟

یا خودت دعوت کردی؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
بحثمون خیلی بزرگ بود خانواده ام مهمونم بودن انقد سرد برخورد کردکه با ناراحتی بلند شدن رفتن .منم تو د ...

همیشه اینطوری میکنه؟

اگه نه شاید ناراحتی داشت

خیلی حرف بدی زدی بهش... بعضی هااینطورین که تواوج ناراحتی نمیتونن خودشونوخوب نشون بدن همسرتم اینطوریه وقتایی که قهرین به هیچ‌عنوان مهمون دعوت نکنید که باعث کدورتتون شه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد