2777
2789
عنوان

آیفون

46 بازدید | 10 پست

باتری هلث من بعد ۳ سال اومده رو ۸۰ 

احتمالا  اومد رو ۷۵  باتری عوض کنم  نمیخوام گوشیم رو بفروشم فعلا 

میخوام ببینم کسی انجام داده ؟ راضی هستین ؟ 

و اینکه به نظرتون ارزش داره ؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

برای منم الان روی ۸۶ هستش 

منم تصمیم دارم اگه زیر ۸۰ اومد فقط باتریشو عوض کنم اونم جای معتیر چون یه گوشی دیگم که اونم ایفون هست پارسال باتریشو عوض کردم اما چند ساعت نشده خود بخود خالی میکنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم الان روی ۸۶ هستش  منم تصمیم دارم اگه زیر ۸۰ اومد فقط باتریشو عوض کنم اونم جای معتیر چ ...

اخه میکن اگه باتری عوض کنی دیگه امکان فروش نداره ولی رو ۸۰ باشه باتری خودش باشه هم باز خریدار داره

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ایفون چندی

۱۲ و میتون مبگم باتریش بین ایفون ها اشغاله

۱۲ و میتون مبگم باتریش بین ایفون ها اشغاله

اتفاقا۱۲ داشتم عالی بود ک من فروختم بعد سه سال ونیم شده بود ۷۸ 

اگ میخوای گوشیتو نگهداری عوض کن چون احتمالش هست باز بشه سخت فروش بره

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

اتفاقا۱۲ داشتم عالی بود ک من فروختم بعد سه سال ونیم شده بود ۷۸  اگ میخوای گوشیتو نگهداری عوض ک ...

مال من مهمین بعد سه سال ۸۰ شده 

ایفون ۸ بغد ۶ سال باتریش تازه میاد رو ۸۳ … دوازده کجاش عالیه

اتفاقا۱۲ داشتم عالی بود ک من فروختم بعد سه سال ونیم شده بود ۷۸  اگ میخوای گوشیتو نگهداری عوض ک ...

اخه تو ایرانم دیگه بالا۱۳ که فعلا نمیشه گرفت بعدم ۱۲-۱۳ فرق خاصی نداره من بخوام اینهمه هزینه کنم ۱۳ بگیرم  اگه هم بخوام باز ۱۲ بگیرم دیگه استوک ۱۲ تموم شده همشون کار کرده هستن  

میگن باتری عوض کنم ۳ سالم برام کار میکنه  نهایت مهاجرتی چیزی کردم  اخرین مدلش میگیرم  منطقیه ؟

مال من مهمین بعد سه سال ۸۰ شده  ایفون ۸ بغد ۶ سال باتریش تازه میاد رو ۸۳ … دوازده کجاش عالیه

ب استفادش بستگی داره 

همسرم داشت باهم خریده بود وقتی فروخت ۹۲ بود اما من هی زرت و زرت اپدیت میکردم کلا کارای ک ضررداشت میکردم خب معلومه میاد پایین ب نگهداری برمیگرده همه چی بعدشم ی چیز الکیه انگار هلثش من ۷۸ بود عین روزاول شارژ نگه میداشت اصن همه چیش خوب بود فقط هلث پایین بود دیگ دلمو زد فروختمش

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

اخه تو ایرانم دیگه بالا۱۳ که فعلا نمیشه گرفت بعدم ۱۲-۱۳ فرق خاصی نداره من بخوام اینهمه هزینه کنم ۱۳ ...

اگ میخوای نگهش داری باطریشو عوض کن خب