2777
2789
عنوان

دندون

73 بازدید | 8 پست

خانما ۳هفته پیش دندونمو عصب کشی کردم و ترمیم.

الان‌خیلی درد میکنه. ینی خوب انجام‌نداده؟ چکارکنم😖

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

دوباره برو پیشش لازم بود عکس بگیر 

خب اگه خوب انجام‌نداده باشه، بازم ازم‌هزینه میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده OPG دندونت رو بگیرن ببر چند دندونپزشک دیگه نشون بده بهت میگن که چه اشکالی داره. دقیقا همین اتفاق برا پسر من افتاد گرافی دندونش رو بردم چند تا دندونپزشک نگاه کردن گفتن عصب کشی ناقص انجام شده باید ببرین پیش متخصص دوباره عصب کشی بشه غیر از عصب کشی اولیه ۴۹۰۰ به متخصص درمان ریشه و ۲۲۰۰ به دندانپزشک عمومی برا ترمیم چهارسطحی تاج دادم و کلی هم از وقت و انرژیم هدر رفت

بده OPG دندونت رو بگیرن ببر چند دندونپزشک دیگه نشون بده بهت میگن که چه اشکالی داره. دقیقا همین اتفاق ...

سه کاناله بود عصب کشی والا.

نمیدونم بخدا، شایدم‌ناقص بوده باشه 🤷‍♀️

خیلی هزینه های دندون زیاده لعنتی

سه کاناله بود عصب کشی والا. نمیدونم بخدا، شایدم‌ناقص بوده باشه 🤷‍♀️ خیلی هزینه های دندون زیاده لع ...

حالا انشاالله که چیزی نیس ولی شاید کانال چهارم داشته که نتونسته پیدا کنه. البته من یه دندون عصب کشی کردم ۷ماه بعد هم سردی گرمی می‌کرد ولی گرافیشو نشون دادم گفتن عصب کشیش درسته فقط چون آمالگام رساناست سردی گرمی میکنه

حالا انشاالله که چیزی نیس ولی شاید کانال چهارم داشته که نتونسته پیدا کنه. البته من یه دندون عصب کشی ...

نمیدونم والا، شاید همینجور باشه

حالاااا، من از وقتی اون دندونمو  عصب کشی کردم دو تا دندون دوطرفش خود بخود خراب شدن.در صورتیکه تو عکس کلی ک‌گرفتم‌اونا سالم‌بودن.عجیب نیست؟