2777
2789

زنگ میزنه چندبار پشت سرهم جواب نمیدم نمیگه شاید خوابه شاید دسترس نیست ودوباره این کارو تکرار میکنه 

این شخص مادرشوهرم هست و واقعا مریضم کرده با این رفتارش

چی باید بهش بگم؟

پدر منم زنگ بزنه ج ندم ۲۷بار زنگ میزنه اصلا به گزینه ای جز اتفاق بد فکر نمیکنه🤣

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلل جواب نده دیگه و چند ساعت بعد خودت زنگ بزن بهش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین قدیما مثل الان نبوده که بگن طرف 1 بار جواب نداد دیگه زنگ نزن

قدیمیا تا جواب نمیدی هی پشت سر هم زنگ میزنن و اگر از سه حدی بگذره نگرانتونم میشن و منظور بدی ندارن 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
واسه چی زنگ میزنه؟

مریضه 

زنک میزنه میبینه ج نمیدم یکساعت بعد زنک میزنه 

اصلا ذره ای شخصیت برای خودش قائل نمیشه حتی

در نهایت با شوهرم بحثم میشه

امروز ده بار تماس گرفنه

میخوام باهاش تماس بگیرم 

چون شوهرم باهاش صحبت کرد گفت حمامه و حال نداره میخواد بخوابه اما بازم متوجه نیست مدام تماس میگیره

بنظرتون زنک بزنم بهش چی بگم ک بفهمه نباید انقدر زنک بزنه

اصلا زنک بزنم بهتره یا بی توجهی

منم همینطورم 

نمیدونم چرا

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

نه به گزینه بد فکر نمیکنه چون همسرم باهاش صحبت کرده گفته داره استراحت میکنه

ولی زنک میزنه اصلا رعایت چیزیو نمیکنه

کلل جواب نده دیگه و چند ساعت بعد خودت زنگ بزن بهش

همین کارو کردم جواب نداد روش

بنظرت یه مدت اینکارو باهاش بکنم بفهمه چقدر حرکت زشتیه

تو همه چیز دخالت داره

زنک میزنه برای فضولی کلا

مریضه  زنک میزنه میبینه ج نمیدم یکساعت بعد زنک میزنه  اصلا ذره ای شخصیت برای خودش قائل ن ...

آخه برام سواله بابت چی اینقدر پیگیرتونه

مثلا حالتون رو می پرسه یا حال شوهرتون 

یعنی زنگ میزنه چی میگه بهتون؟

به شوهرت بگو محترمانه و مودبانه وقتی شما نیستی جوریکه دل مادرش نشکنه با مادرش رودرو صحبت کنه و بگه خانمم از زنگ زدن زیادی خوشش نمیاد مادرجان اصلا لزومی نداره هر روز با خانمم تماس بگیری 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آخه برام سواله بابت چی اینقدر پیگیرتونه مثلا حالتون رو می پرسه یا حال شوهرتون  یعنی زنگ میزنه ...

چندروز در هفته همین کارشه

هیچی دیونست دگ

دخالت کنه

اوایل عقدمون اینطوری بود بعد دگ تو همه این سالا من رو بهش نمیدادم یه تایمی شد تحویلش گرفتم دوباره همونطوری شده

الان همسرم باهاش نماس گرفته درمورد اینکه چیکار میکنید و چه خبر صحبت کردو قطع کرد

به شوهرت بگو محترمانه و مودبانه وقتی شما نیستی جوریکه دل مادرش نشکنه با مادرش رودرو صحبت کنه و بگه خ ...

شوهرم قدیم نمیزاشت به این بکشه من اعصابم خورد بشه حتی

الان یکاری میکنه اونا فکرکنن من واقعا دوس داشتم ج بدم نتونستم

دوس داره من خیلی خوب تو چشمشون جلوه کنم

چندروز در هفته همین کارشه هیچی دیونست دگ دخالت کنه  اوایل عقدمون اینطوری بود بعد دگ تو همه ا ...

اگر به موبایل زنگ میزنه در یک تایم خاصی گوشی رو خاموش کنید. مثلا ۱۲ تا ۳ بعد از ظهر. و بهش بگید این تایم استراحت میکنم میخوام دوستام تماس نگیرن.