2777
2789

گن ب تنهایی ک نمی تونه.ولی من بعد زایمانم یه مدت گن شکم بستم.انگار چون ب معده ام‌فشار میاورد، اشتهامو کم کرده بود و نمی تونستم زیاد غذا بخورم.واسه همین یه خرده توی روند کاهش وزنم تاثیر داشت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

تردمیل اگه بری.اگه بهش شیب بدی و با سرعت پایین روش راه بری باسن رو حجیم میکنه.

اگه سرعت بالا بری ران هاتو لاغر میکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گن ب تنهایی ک نمی تونه.ولی من بعد زایمانم یه مدت گن شکم بستم.انگار چون ب معده ام‌فشار میاورد، اشتهام ...

من بعد زایمانم نتونستم گن ببندم تهوع شدید داشتم اذیتم میکرد. حالا خیلی شکمم آویزونه

تردمیل اگه بری.اگه بهش شیب بدی و با سرعت پایین روش راه بری باسن رو حجیم میکنه. اگه سرعت بالا بری را ...

پیاده روی سبک میتونم انجام بدم فقط. مشکل قلبی و تنگی نفس دارم نمیتونم ورزش سنگین کنم

گن که لاغر نمیکنه آخه... والله من دوستم دور شکمشو پلاستیک می بست و ورزش میکرد . سایز کم کرد بعد از ی ...

میدونم لاغر نمیکنه. میخوام ببینم همزمان با ورزش استفاده بشه تاثیر داره یا نه

میدونم لاغر نمیکنه. میخوام ببینم همزمان با ورزش استفاده بشه تاثیر داره یا نه

اها اره اگه بخوای ورزش کنی باهاش اره تاثیر داره . من انجام ندادم منتهی از دوستام شنیدم

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...