2777
2789

از بچه هام از همسرم از مسئولیت خونه زندگی از شام و ناهار پختن چقدر خسته ام دلم میخواد برم یه جای دور که هیشکی نباشه فقط خودم باشم و خودم...کاش هیچ وقت بچه دار نمی‌شدم لااقل اگه عقل داشتم بچه دوم و نمیوردم ای کسایی که بچه ندارید خوش بحالتون از دو جهان آزادید اگه همسر خوبی داشته باشید دنیا به کامتونه دونفره....

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

والا من هیچ کدوم رو ندارم از زندگیم خستم میخوان بمیرم بس حوصله یر بر و چرته

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مرگ دکمه داره

نه میشه به عقب برگشت

نمیشه سرنوشت رو عوض کرد

پس بپذیر این زندگی توئه

و از فردا اونجوری که دلت میخواد زندگی کن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من مجردم و تنها زندگی می کنم و در حسرت داشتن خانواده ام.

وقتی یه زوج میبینم با بچه می دونم خیلی سخته اما مقدس میبینمشون و دلم می خواست منم خانواده داشتم. الانش نبین که بچه ها کوچیکن اذیت می کنن روزهای خوبش هم میرسه

کاش خودکشی کردن انقد سخت نبود برامون🙂 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))