از بچه هام از همسرم از مسئولیت خونه زندگی از شام و ناهار پختن چقدر خسته ام دلم میخواد برم یه جای دور که هیشکی نباشه فقط خودم باشم و خودم...کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم لااقل اگه عقل داشتم بچه دوم و نمیوردم ای کسایی که بچه ندارید خوش بحالتون از دو جهان آزادید اگه همسر خوبی داشته باشید دنیا به کامتونه دونفره....
اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
والا من هیچ کدوم رو ندارم از زندگیم خستم میخوان بمیرم بس حوصله یر بر و چرته
آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
من مجردم و تنها زندگی می کنم و در حسرت داشتن خانواده ام.
وقتی یه زوج میبینم با بچه می دونم خیلی سخته اما مقدس میبینمشون و دلم می خواست منم خانواده داشتم. الانش نبین که بچه ها کوچیکن اذیت می کنن روزهای خوبش هم میرسه