2777
2789
عنوان

پرداخت بیمه تامین اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 19 پست
عزیزم گاهی اوقات برای چندماه کم میشه م۳نفریم۲و۷۰۰کم کردبرا۴ماه

واسه ما برا یه ماه اینقدر شده... 😪 ما هم سه نفریم... 

حقیقتاً مبلغش خیلی زیاده برامون ولی مجبوریم به پرداخت...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خدا کنه درست بشه هم بیمه من هم بیمه اسی

زنگ زدم 1420 گفتن تا 24 ساعت طول میکشه تا توی سامانه بشینه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که واریز بیمه را برای روز آخر نگذاشتی برای من دو ماه پرید نه پولم برگشت و نه سابقه. اگر نی ...

ای بابا 

میرفتی بانک پرینت حسابتو میگرفتی میبردی شعبه درست میشد... 

حیف پول... 

ای بابا  میرفتی بانک پرینت حسابتو میگرفتی میبردی شعبه درست میشد...  حیف پول...

واقعا درست می‌فرمایید

البته من یک اشتباه دیگه هم داشتم. مهلت پرداخت تا یکم ماه بود فراموش کردم واریز کنم دوم رفتم عابر بانک دیدم سیستم قبول کرد پرداخت کردم در نهایت نه پول برگشت و نه سابقه  و حتی قراردادم هم باطل شد و تا متوجه شدم یک ماه دیگر هم از بین رفت. البته مواردی که گفتم برای بیمه همسرم بود الان در سابقه اش وقفه دو ماه و لیست و پنج روزه وجود داره. 

انگار الان اگر یکبار و فقط یکبار فراموش کنی بریزی و دوباره قرارداد با درصد قبلی بریزی امکان واریز حق بیمه فراموش شده هست