2777
2789
عنوان

کیا با کسی رفت‌وآمد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 65 پست
اره یه بار شوهر من رفت خونشون،داشت خودشو میزد،پسرش ۹ سالش بود اون موقع گریه میکرد که این اومد خونمون ...

همون دم در یه دمپایی روفرشی بده به مهمون یا همه رو بفرسته پاهاشون رو بشورن

بالاخره نجاست قابل پاک شدنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت و امد با ادم های حسابی رو دوست دارم ولی متاسفانه نایابن برای همین فقط با مامانم و خواهرام رفت و آمد داریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همون دم در یه دمپایی روفرشی بده به مهمون یا همه رو بفرسته پاهاشون رو بشورن بالاخره نجاست قابل پاک ش ...

عزیزم باید جای این کارا خودشو درمان کنه مگه پاهای مردم نجسه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اره یه بار شوهر من رفت خونشون،داشت خودشو میزد،پسرش ۹ سالش بود اون موقع گریه میکرد که این اومد خونمون ...

دیگه رو چیا وسواس داره . شوهرش اذیت نمیشه .من یه مدت وسواس داشتم شوهرم خیلی اذیت بود .

احیانا خواهر من نیستی 😁😁😁 البته نه در اون حد که بدم قالی شویی ولی تموم گوشت تنم میریزه یکی تو خونم میره دستشویی بعد میاد رو فرش یا تو اشپزخونم بیاد اصلا بدون صندل پوشیدن تو خونم حالم بد میشه کسی بیاد بعد از اینکه مهمون میره عزا میگیرم چون نه جون تمیز کردن دیگه دارم نه میتونم اینجوری ولش کنم 

دیگه رو چیا وسواس داره . شوهرش اذیت نمیشه .من یه مدت وسواس داشتم شوهرم خیلی اذیت بود .

فقط به فرش حساسه که فرشاش نجس نشه،وقتی کسی خونش نمیره دیگه شوهرش مشکلی نداره که

من فامیلای خودم دورن وخونه مادر شوهرم هم چند وقته که قطع رابطه کردیم چون با اینکه میدونه جاریم خیانت میکنه ولی اونو تو خونش راه میده یعنی بخاطر جاری خیانتکارم ما رو گذاشتن کنار 

احیانا خواهر من نیستی 😁😁😁 البته نه در اون حد که بدم قالی شویی ولی تموم گوشت تنم میریزه یکی تو خون ...

خب عزیزم شماهم مثل خواهر من با همه کات کن و خودتو راحت کن،من باخواهرم کات نکردم اما ترجیح میدم چادر بزنم تو خیابون بمونم اما خونه این نرم.

عزیزم باید جای این کارا خودشو درمان کنه مگه پاهای مردم نجسه

اره با یه قرص و چند جلسه مشاوره خوب خوب میشه البته باید خودش هم بخواد

اما اینکه با همه قطع رابطه کرده اوضاعش رو بدتر میکنه

اره با یه قرص و چند جلسه مشاوره خوب خوب میشه البته باید خودش هم بخواد اما اینکه با همه قطع رابطه کر ...

من که دیگه خونش نمیرم،حتی اگه درمان کامل شه

من که دیگه خونش نمیرم،حتی اگه درمان کامل شه

میدونم چی میگی

دختر خاله منم وسواس نجسی داره نه فقط پای مهمون  رو همه چی وسواس داره به نظرش همه چی نجسه

واسه همین دیگه کسی خونش نمیره با اینکه تا حدی درملن شده  

میدونم چی میگی دختر خاله منم وسواس نجسی داره نه فقط پای مهمون  رو همه چی وسواس داره به نظرش هم ...

همین ادما خودشون از همه بدترن،بنظر خودشون تمییزن