2777
2789

سلام دوستانون

فکر کنین همین الان یهو 400 میلیارد پول بهتون برسه و بیاد توی حسابتون

باهاش چیکار میکنین؟

یک جوری که تموم شه. اگرنه ازتون میگیرن پولها رو

یعنی توی کارتتون هرچی بمونه میگیرن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماشین سکه میخریدم

بازم تموم نمیشه

بازم بیشتر از 100 میلیارد هزینه اینها نمیشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه ماشین میخرم بقیشو خونه میخرم سرمایه گذاری میکنم و شمش طلا میخرم😂😐توخواب البته 

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

معلومه دیگه درجا یه خونه و مغازه و ماشین میخرم....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تصورشم جذابه😆

خیلی

توی یک کتاب میخوندم اغلب مردم نمیدونن چقدر پول لازم دارن. نمیدونن با چقدر پول میتونن ارزوهاشون رو براورده کنن

اما بیا فکر کن 400 میلیارد داری

بعدش چی؟