2777
2789
عنوان

خانما خونتون همیشه مرتبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 53 پست

آره خونه ام همیشه به لطف همسرم تمیز اگه همسزم نبود به این مرتبی نمیشدم انقدر دیگه منم عادت کردم به تمیزی و مرتبی از ساعت دو تا الان داشتم فیلم نگاه میکردم چند تا ظرف تو سینک ففط فکرم مونده پیش ظرفها که هر چه زودتر بشورم الانم میخوام پاشم برم ظرف بشورم😅

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قراری بزار صبح که بیدار شدی بعد صبحونه خونه رو تمیز کن جارو بکش دستمال بکش و هرکاری لازمه.من هر روز صبح خونه رو تمیز میکنم بعد مواظبم کسی چیزی نریزه اگرم ریخت زود جمع میکنم اینطوری همیشه تمیزه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یه دفتر یاداشت دفتر پلن داشته باش کارای روزتو شب قبل بنویس  هر کدومو انجام دادی تیک بزن هر کدومو انجام ندادی فردا اول اونارو انجام بده_ مثلا امروز تمیز کردن یخچال، کشو لباس و... کاراتو تو هفته پخش کن غیر جارو گردگیری که هرروز یا یروز درمونه

بعدم هر چی برمیداری بزاری سرجاش شلوغ نمیشه_عادت کنی شلخته میمونی

والا بود.این دو سال که خونمون ساختیم اومدیم از ذوقم همیشه دست گل بود.تا اللن کمر درد گرفتم بیست روزه ...

من انجام نداده کمر درد دارم عزیزم

امیدوارم به اینده  
همیشه مرتبه ظاهرش حداقل حتی اگه نیاز به جارو گردگیری داسته باشه از نطر همه تمیزه چون همه چی سرجاشه ه ...

میشه روتین نظافت یک روز رو بهم بگی عزیزم

امیدوارم به اینده