2777
2789
عنوان

عمل بینی لطفاً بیایین

921 بازدید | 50 پست

دوستان من دو هفته‌ی دیگه نوبت عملمه، خیلی دودل شدم.

اینجا تو سایت خیلیا گفتن بعد عمل چشماشون گرد یا کوچک شده؟

ممنون میشم تجربه خودتون یا اطرافیانتون بهم بگین❤😘

اون ورمه عزیزم

من ک ۵۰ روزه عمل کردم چشام تغییری نکردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ورمه عزیزم من ک ۵۰ روزه عمل کردم چشام تغییری نکردن 

مبارکت باشه گلم

کجا عمل کردی؟ راضی هستی؟

والا مثلا نوشته بودن که دخترخاله‌م یا خواهرم یا فلان کس یه ساله سه ساله عمل کرده ولی چشماش گرد شدن یا یکی دیگه میگفت کوچک شدن.

مبارکت باشه گلم کجا عمل کردی؟ راضی هستی؟ والا مثلا نوشته بودن که دخترخاله‌م یا خواهرم یا فلان کس ی ...

برا اولین باره میشنوم همچین چیزیو

شهرمون عمل کردم اره راضی بودم خداروشکر

خوب از بیمارای دکترت تحقیق کن اگه راضی بودن دیگه تعلل نکن برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برا اولین باره میشنوم همچین چیزیو شهرمون عمل کردم اره راضی بودم خداروشکر خوب از بیمارای دکترت تحقی ...

فرم لبت چی اون تغییر نکرده.

من به مشلورم گفتم نمیخوام فرم لبم تغییر کنه مثل کسانی لبشون میره بالا و اینکه فاصله لب و بینی زیاد نشه

گفت روز عمل به دکتر بگی حله فقط دیگه قوس زیاد نمیتونه بده.

هرچند من قوس زیاد دوس ندارم. گفتم قوس خیلی ملایمی بده

فرم لبت چی اون تغییر نکرده. من به مشلورم گفتم نمیخوام فرم لبم تغییر کنه مثل کسانی لبشون میره بالا و ...

اره دیگه قوس زیاد خیلی بده

هم سوراخا بینی از روبرو خیلی مشخصن

هم فاصله لب و بینیت زیاد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ولی خب میگن خطای دید باعث میشه زیبایی چشمارو بگیره.

اره ولی احتمالش خیلی کمه که با عمل بینی زیبایی چشم گرفته بشه من خیلیا رو دیدم که حتی چشماشون بعد عمل زیباتر دیده شده. با دکتر خوب و عمل طبیعی بینی فکر نکنم عمل کردن تاثیر بدی رو اجزای صورت داشته باشه.

من خودم عمل کردم همچين اتفاقی نیفتاده و راضی بودم.