2777
2789

یه نمونه مثلاً 

چند وقت پیش اومدم نی نی سایت یکی از دوستان گفت برو تو تلگرام فلان بازی و آخرش هم دلار میده همین بازی نایت کوین گفت بنده خدا خیلی هم منو تشویق کرد و گفت کمکت میکنم یادت میدم از این حرفا 

بعد در کنارش چند تا کاربر اومدن از رو عقل نداشته شون گفتن نه هیچ کس نره خطر ناک ممکن اطلاعات تون بیوفته دست کسی یا هک بشین و حسابتون خالی کنند 

از این چرت و پرتا منم رفتم و نصب کردم بازی رو ولی ترسیدم و سریع اومدم بیرون 

این قضیه مال خیلی وقت پیش که می‌تونستم منم یه پولی بدست بیارم العان کسایی که گفتن نایت کوین الکی کجا هستن ؟ 

وقتی از چیزی خبر و اطلاع ندارین از روی بیسوادی تون نظر ندین لطفا 

من که راضی نیستم 😁😁😁😁

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم😁😁😁

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کاش به حلال یاحرام بودنشم توجه کنین

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
حالا دقیقا کی گفته پول میدن؟اونم ک قطعی نیس

شما کجای کاری عزیزم 

همه اونایی که قصد فروش داشتن فروختن تو صرافی ها اونایی هم که نخواستن نگه داشتن برا بعداً ارزشش بیشتر بشه 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

تبادل نظر یعنی هر کسی بیاد نظر خودش رو مطابق آگاهی های خودش ، تحلیل های ذهنی خودش اعتقادات خودش حتی ترس های خودش بگه

اسمش روشه ، نظر 

من و شما باید آگاهانه تصمیم بگیریم به کدوم یکی بها بدیم به کدوم یکی نه 

تصمیم بگیریم کدوم یکی رومون اثر بذاره کدوم یکی نه 

مشکل رو توی خودت پیدا کن عزیزم اینطوری بهتره چون نمیشه همه دنیا رو مطابق استانداردهای خودمون تغییر بدیم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

حالا همسسستر بازی کن

بلزی میکنم ولی نمی‌دونم لیست میشه یا نه 

ولی تو یک قدمی نایت کوین بودم 

اشتباه از خودتونه که همه نظرات اینجا رو قبول میکنین 

باید سبک سنگین کنین فکر کنید بعد تصمیم بگیرین 

هرچند من واقعا به هیچکدوم از این بازیا اعتقادی ندارم بنظرم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره که بیاد یه پول مفت رو همینطوری به یه عده زیادی بده 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

اینجا کسی بوده نایت کوین داشته باشه ؟؟