2777
2789

دیشب داشت باهام از اکسش حرف میزد،واقن خیلی سخته عشقت از عشقش برات بگه،من هی دلداریش میدادم میگفتم ارزش ندارن ولش کن،،نمیدونم دیشب چرا اینجوری شد! بهش گفتم تو هنوز بهش فکر میکنی؟ گفت آره هرکاری میکنم فراموشش کنم و به تو فکر کنم ولی نمیشه من واقن گریم دراومده بود!! چیکار کنم؟ من خیلی عاشقشم خیلی دوسش دارم ایچموقع نمیتونم ازش دل بکنم! فقد یا راه حل بگین من چیکار کنم به اون فکر نکنه و ب من فکر کنه؟😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم رهاش کن این. ظلم و در حق خودت نکن

من واقن عاشقشم واقن دوسش دارم

ب من گف میتونی جای خالیشو پر کنی؟

من گفتم آره بد گف تو نباید وابستم شی نباید تاوان قلب شکسته منو بدی من با همه این رفتاراش باز باهاش موندم و میمونم چون واقن عاشقشم واقن وابستشم

این پسر فقط درمانش همون آدمه ...تو هزاران کار هم انجام بدی نمیتونی جاشو بگیری ...ایشالله اونم ب عشقش،برگرده شما هم فراموش کنی از نو بسازی ی عشق جدید رو 

تو نمیدونی چ زجری میکشه آدم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ن یک سالی هس.

از پسرا این حجم احساس بعیده...

باهاش خوب باس. بیرون برید. جاهایی که با اون رفته حتی برید که با توام تجربشون کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ب خودت ظلم میکنی 

احساس و عشقتو حروم میکنی 

آخرشم با حقارت از زندگیش بیرونت میکنه 

میدونی کی؟

وقتی قلبش التیام پیدا کرد و دختررو فراموش کرد و ب زندگی عادی برگشت و استارت هدفش هاشو زد.

آزارت مید 

تحقیرت میکنه 

پست میزنه 

اونموقع ن تنها قلبت مچاله میشه،شخصیت و غرور و روح و روانت هم از هم میپاشه و کسی نیست بشه مرهم دردت.

پس همین الان تمومش کن با جمله عاشقشم و نمیتونم خودتو گول نزن و تباه نکن.

از خدا میخوام ب حرفم نرسی البته چون تحملش سخته برات 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...