2777
2789
عنوان

مجردهایی که سن بالایی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6509 بازدید | 34 پست

انقدر تاپیک اخرت وحشتناک بود که امدم بقیه تاپیک هات ببینم که اون حیوون بار اولش بوده یا نه...فکر کنم الان بدونی دیگه مجرد بودن تو سن بالا چندان هم مشکل محسوب نمیشه...ایشالا شوهرت سر عقل بیاد...مراقب خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر تاپیک اخرت وحشتناک بود که امدم بقیه تاپیک هات ببینم که اون حیوون بار اولش بوده یا نه...فکر کنم ...

نه بابا امثال اینا فقط میخان شوهر داشته باشن حتی کتک بخورن تحقیر شن شکنجه شن فقط شوووهر باشه 😂😂

سلام  در مورد نامزدت که بهت کتک زد خواستم بیان کنم قفل بود اینجا مزاحم شدم//شما فورا زنگ میزدی ۱۱۰ یا حضوری پاسگاه انتظامی و شکایت نامه تنظیم میکردی بعد ب هیچ عنوان رضایت نمیدادی ارجاع میدادی دادگاه فوری پزشک قانونی خوده پاسگاه هم متونی اقدام کنی قبل اینکه ارجاع بشه دادگاه  تشکیل پرونده میدادی  قانون هست این بی حرمتی حداقل ۶ ماه زندانی داره  غیر از خسارات دیه روی بدن   

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

الانم خواهرم زنگ زد گف یکی از فامیلامون که ۳ بار نامزدی ناموفق داشته ۳ بار عقد و ماه پیش باز عقد کرد ...

به نظرم دختره کار خوبی کرده احتمالا خونه ی پدرش شرایط خوبی داره یا خودش آدم عاقلی هست و خودشو مجبور نکرده که تو ی زندگی که از اولش دخالت و تصمیم بقیه توش تاثیر داره بمونه دمش گرم همیشه از خاتم های قوی خوشم اومده با اینکه کلا خودم آدم قوی نیستم اما از قوی بودن بقیه ی خاتم ها و از اینکه الکی بابت ترس های خودشون خودشونو به ی زندگی نمیچسبونن و بهونه ی واهی برای ادامه ی زندگی متاهلین  نمیارن  لذت میبرم دمشون گرم 

راستی شما هم اگر واقعا داستان هایی که گفتی برات اتفاق افتادن کمی قوی شو می دونم سخته ولی کاش دلتو ی دل می کردی و از این وحشی جدا میشدی به خدا ارزش نداره برای ناز کشیدنش زندگی و جوان‌تر حروم کنی دختر حیفی تو