2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

74 بازدید | 10 پست

تو سایت کسی برنامه نویس هست یا آشنایی چیزی داشته باشه تو این حوزه ؟ درآمدشون چطوره ؟ برا یادگیریش چقدر زمان نیاز داره ؟ امروز صبح یکی از دوستام داشت می‌گفت ، خیلی قاطعانه عزممو جزم کردم که برنامه نویسی یاد بگیرم و تا سه چهار سال آینده با درآمد خودم مهاجرت کنم برم اونجا داروسازی بخونم ... آیا چنین چیزی امکان پذیره ؟؟😐 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه درآمدش بالاس آره.اینکه هم میخواد دارو بخونه خب بله میتونه بابرنامه نویسی پول جمع کنه

الان دوستم هیچی از برنامه نویسی نمی‌دونه و تازه میخواد وارد این رشته بشه ... میگه تا سه چهار سال آینده حرفه ای میشم و کلی پول جمع میکنم .

کسی رو میشناسی تو این حوزه ؟ جدا رنج درآمدشون در چه حده ؟ که بشه باهاش مهاجرت کرد 🙄

نه والا .ولی کلاس که زیاد هست.ببین کلا تخصصای یارانه ای خوبه درآمدشون.اینم منظورش اینه پول دو ترم رو درمیاره بعدش هم زمان بازم پروژه میگیره همونجور شهریه دانشگاشومیده

لایک نکن

تو سایت کسی برنامه نویس هست یا آشنایی چیزی داشته باشه تو این حوزه ؟ 

سلام بنده هستم . 

درآمدشون چطوره ؟ 

شکر خدا عالیه و بستگی به توانایی خودت و زحمتی که میکشی داره . تو برنامه نویسی یادگیری مهمترین چیزه و تقریبا هر روز باید چیزای جدید یاد بگیری اگر این مورد را اوکی باشید واقعا درآمد بالایی داره و من که راضی هستم.من اولش که شروع کردم کلی بدهی هم داشتم ولی الان خدا رو شکر تقریبا هرچیزی که میخاستم را دارم

برا یادگیریش چقدر زمان نیاز داره ؟

بستگی داره به خودت و بستگی به این داره که منابع آموزشیت چیه . آیا از راه درست یاد میگیری ؟ آیا روزانه تمرکز و زمان کافی براش میزاری ؟ اگه اینطوری باشه بعد از شش ماه میتونی یک برنامه نویس مبتدی باشی که تازه شروع کرده و رفته رفته پیشرفت میکنید و هرچقد وقت بزاری رزومت قویتر میشه و چیزای جدیدی یاد میگیری

ولی استارت اولش شش ماه در نظر بگیر

بازم سوالی بود در دایرکت پیام بده

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه