من هفته گذشته یک شب با تپش قلب از خواب پریدم انگار از تو میلرزید بدنم انگار صدای قلبمو میشنیدم انقدر محکم میکوبید،بعد توی این هفته هم کم و بیش سمت چپ سینم درد میگیره بالای شونم زیر بغلم یکم ، خیلی نیست ها ولی یه جوری پشتم هم درد میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمرکز کردین روش، باید از فکرتچن بره تا حالتهاش هم بره، تاپیک قفل کنید چون هر کس هر چیزی بنویسه شما تو خودتون جستجو میکنید و پیداش میکنید، برید ورزش رفع میشه اضطراب و استرسه
از استرس و اضطراب که نگو من آخرشم دکتر اعصاب میرم آسنترا میخورم. یعنی میگید قلبم نیست؟
نه منم اینطوری شدم تازه بدتر، رفتم دکتر قلب قرص ضد استرس داد، نخوردم,بهترین درمان ورزش هست، پیاده روی یوگا شنا,به قلب و تپش قلب فکر نکنید چون بیشتر میشه برا همین میگم قفل کنید تاپیک را ورزش را شروع کنید
ممنونم ازتون ،ان شاالله سلامت باشید. ببخشید یه سوال شما هم درد کتف و شانه و سینه داشتید یا فقط تپش ...
همه جا، به پشتم میزد تند تند میتپید، می افتاد اصلا یه وضعی، تازه یکی گفت مال من انگار سوزن میکردن تپش منم تمرکز کردم دیدم مثل سوزن فرو کردن میشه ، برا همین میگم توجه نکنید همین غروب با پیاده روی سبک شروع کنید بعد از یکی دو ماه یادتون میره