2777
2789

تو چشمم وایتکس رفت زیاد به نور گوشی نگاه نمی‌کنم سریع خلاصه میکنم 

1 سال بابام فوت کرده یه 10 باری خوابشو دیدم که از این ده بار دوبارش دیدم باهام دعوا میکنه 

ولی دفع های قبلی خوب بود 

الانم دیشب مامانم خوای دیده خواهرم رفت کنار بابام بغلش کرده اما من که رفتم منو بغل نکرده و با حالت اشاره بهم گفته برم اون ور 

خیلی ناراحتم یعنی بابام ازم ناراحته 

چیکاز کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا هم خیرات میکنم هم یکی دوبار براشون نماز و قرآن خوندم 

به هر حال ازتون ناراحت هستن یه بررسی کنین ببینین از کجاس 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
جدیداکارخطایی نکردی؟خدارحمتشون کنه

نه اصلا فقط یه مدت بود یکم بی حجاب شدم که بابام کلا با بی حجاب بودن من مخالف بود اما بعد دوباره پشیمون شدم و حجابم رو کامل رعایت میکنم 

اتفاقا هم خیرات میکنم هم یکی دوبار براشون نماز و قرآن خوندم 

یعنی توی یه سال یکی دو بار خوندی؟؟؟؟ یا خدا من برای فامیل دورم هم مدام قران و فاتحه میخونم تو که دیگه باباته 

هر روز بخون براش 

هر روز یه ۱۰ دقیقه از ۲۴ ساعتت رو صرف این کار کن و نتایجش رو ببین 

من جد چهارم پدرم اومد به خوابم 

اصلا نمیشناختمش ولی توی خواب بهم معرفی شد و خیلی ازم راضی بود به خاطر فاتحه هایی که براش میخوندم 

نه اصلا فقط یه مدت بود یکم بی حجاب شدم که بابام کلا با بی حجاب بودن من مخالف بود اما بعد دوباره پشیم ...

شایدبابت همون ناراحت بود شب موقع خواب باهاش صحبت کن مثل کسی که زندست و روبه روته ازش حلالیت بخواه 

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
یک ساله فوت شدن یکی دوبار نماز و قرآن ؟  بالاخره یا کاری کردی و خبر دار شده  یا خیرات کم ...

این چه ادبیاتیه!! بعضی از خواب ها از ضمیرناخوداگاه میاد ربطی ب اعمال این بنده خدا نداره

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
یعنی توی یه سال یکی دو بار خوندی؟؟؟؟ یا خدا من برای فامیل دورم هم مدام قران و فاتحه میخونم تو که دیگ ...

خیلی خوبین شما 

فاتحه هرروز میخونم ولی خوب من الان افسرده ام و حوصله هیچی ندارم به خاطر همین آنقدر کم خوندم البته قرآن زیاد خوندم 

همش هم تو تختم افتادم 

خیلی خوبین شما  فاتحه هرروز میخونم ولی خوب من الان افسرده ام و حوصله هیچی ندارم به خاطر همین آ ...

خوب شاید پدر خدابیامرزت برای همین ازت ناراحته 

یه بسم الله بگو و رویه زندگیت رو تغییر بده 

برو ورزش ،پیاده روی 

موسیقی گوش کن 

با مادر و خواهرت مهربون باش 

.....