2777
2789

گفت میخام برم عروسی یکی از مانتو مجلسیاتو میدی بپوشم منم چونکه دوست خانوادگیم و رابطه ی خوبی داریم بهش دادم حالا امروز آوردتش هم کثیف بود و پر از لکه ی شیرینی و شربت هم پشت مانتو یه خط دنباله دار افتاده و نخ کش شده هم اینک ب دروغ گفت نپوشیدمش 

از اولشم میدونستم اینا امانت دارای خوبی نیستن ولی چون میدونستن که من لباس و اینا زیاد دارم نمیشد بگم ندارم  

حالا به نظرتون چه عکس العملی نشون بدم به روش بیارم یا نه اینک گفت نپوشیدمش از همش بدتر و رومخ تر بود 

زنگ بزن بگو حسابی غذا خوروندی به لباسما 

ورشکست نشی 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبعد گفتن بگو من وسواس دارم خودتو راحت كن 

الان بگي به نظرم فقط دلخوري به بار مياد چون از اول كلا منكر شده كه پوشيده 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بچه ها نمیخام مستقیما بهش بگم  بگید غیر مستقیم چجوری به روش بیارم  اونم مث اینک خودش خجا ...

یه اسنپ بگیر بفرستش در خونه اش. بگو من این شکلی ندادم که این شکلی پسش بگیرم. مال خودت باشه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
بچه ها نمیخام مستقیما بهش بگم  بگید غیر مستقیم چجوری به روش بیارم  اونم مث اینک خودش خجا ...

بنظر من مستقیم بهتره چون غیرمستقیم میشه طعنه و کنایه ولی اگه میخوای طعنه بزنی خیلی راه ها هست مثلا میتونی بدی بهش بگی مال خودت باشه من دیگه نمیخوامش

بهش بگو

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

جایی دیدیشون بگو مانتو که دادم به شما که یادت هست چند روز بعددادم به دوستم حالا باز خوب بود شما ی ذره تمیز تر تحویل دادین کمتر آسیب دیده بود 

دست دوستم که بود داغونش کرده بود تصمیم گرفتم که دیگه هیچ وقت به خواهرم هم لباس قرض ندم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍