2777
2789

بچه ها خانواده شوهرم اینجوری هستن که خیلی بی محلی به آدم می‌کنن انگار نیستی ،یه خواهرشوهر دارم این مادر دختر همیشه باهم هستن دخترش در هفته سه روز خونش ولی پسرا رو فقط عید دعوت می‌کنه خوشی مال خودشون بدبختی مریضی مال ماست دکتر رفتن همه چیز 

مادر شوهرم اینا یه خونه دارن شهرستان الان که پنج سالش عروسشم تا حالا نگفته شماهم بیاین این ماه با دخترش رفتن دو هفته بودن حتی به ما زنگ هم نزد منم از دست این رفتارش خسته شدم کافیه ما یه جا بریم آنقدر زنگ میزنم می‌پرسه چی کار کردید کجایید 

ولی خودش 

این رفتارش باعث شده از خودش و دخترش بدم بیاد دوست دارم به شوهرم بگم دیگه نمی خوامت با مامانت اینا حرفم بزنم ،هر چند منم خیلی خواهان ارتباط باهاشون نیستم ولی بی محلیشون اذیتم می‌کنه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

البته اینم بگم با جاریم هم همین هستن تصمیم گرفتم با جاریم رفت آمد کنم تا بسوزن 

جاریم بد نیست ،

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براخودت خوش باش. رابطت هم کم کن. نیازی نیست درمورد کارهاتون هم بهش اطلاعات بدی. 

شوهرم متوجه رفتار مادرش نمیشه 

قطع رابطه نکن، اما رابطه آن را کم کن، به شوهرت هم نگو مردها ذاتا خواهان مادرهاشونن، با سیاست رابطه آ ...

بخدا دوسال پیش همین کار رو کردم شاید باورت نشه اصلا براش مهم نبود همون عید دعوت کرد 

کلا خودش رو میزنم به اون راه 

نشه مهم نیست، شما هم برای خودت دلخوشی ایجاد کن، با حاریت هم زیاد صمیمی نباش، با فامیلهای خودت اونا ک ...

درسته ممنون ،با جاریم خودم زیاد دوست ندارم صمیمی شم چون اونا باهاش خوب نیستن میگم از این طریق حرصشون بدم 

دقیقا همینه وقتی بیکار میشم این چیزا یادم میاد 

بخدا دوسال پیش همین کار رو کردم شاید باورت نشه اصلا براش مهم نبود همون عید دعوت کرد  کلا خودش ...

عزیزم یه چیز بگم، شما چرا دوست داری اونا تو زندگیتون باشن؟!هر کس شما را حذف یا کمرنگ کرد شما هم همین کارو بکن، اگه به شوهرت بگی می‌ره به اونا میگه بدتر نقطه ضعفتون نیفته دستشون، برا خودتون شادی درست کنید کنار شوهر و بچه تون اگه دارید، اگه شاغلید با همکارا، با افراد خانواده خودتون رابطه برقرار کنید، فرض کنید اونا وجود ندارن، برای کسی خودتون رو ثابت نکنید یه خانم محکم و قوی باشید برقصید باشگاه برید کتاب بخونید، چکار به کار مادرشوهر و اقوامش دارید آخه، اونا در هر حال فامیل سببی هستن و قطعا بیشترشان عروس دوست نیست این واقعیته، پس تو عمری که خدا بهتون داده خودتون برای خودتون دلخوشی بدون حضور اونا و مهمتر از همه جاریتون درست کنید، موفق باشید

عزیزم یه چیز بگم، شما چرا دوست داری اونا تو زندگیتون باشن؟!هر کس شما را حذف یا کمرنگ کرد شما هم همین ...

ممنون عزیزم واقعاا کامل و درست گفتید 🥹🥹🥹 

درسته ممنون ،با جاریم خودم زیاد دوست ندارم صمیمی شم چون اونا باهاش خوب نیستن میگم از این طریق حرصشون ...

عزیزم جاری هیچ وقت دلسوز شما تمیشه، قطعا ممکنه تو درد دل چیزی بگید بعداً بره براشون بگه، تازه آدم چرا باید با جاریش دوست صمیمی بشه، خواهر دختر دایی دختر خاله دوست همسایه کسی نیست؟

عزیزم جاری هیچ وقت دلسوز شما تمیشه، قطعا ممکنه تو درد دل چیزی بگید بعداً بره براشون بگه، تازه آدم چر ...

چرا هست 

اگه درددل کنم بره بگه اصلا برام مهم نیست چون برام ارزشی ندارن 

چرا هست  اگه درددل کنم بره بگه اصلا برام مهم نیست چون برام ارزشی ندارن

شما دیدم خانم معلم هم هستید، کلی میتونید برای خودتون اوقات خوب درست کنید، لطفا خواهشاً درد دل نکنید با جاری, آفرین، اصلا نزارید اونا بفهمند شما ازشون ناراحتین تو اوووج باشید، درد دل و اعتراض متاسفانه با عرض پوزش شأن انسان را می‌کشه پایین

شما دیدم خانم معلم هم هستید، کلی میتونید برای خودتون اوقات خوب درست کنید، لطفا خواهشاً درد دل نکنید ...

بله درسته  ،چقدر خوب گفتید ،باور می کنید از مهر که میرم سرکار تا خرداد اصلا بهشون فکر نمی کنم ولی تابستون که میشه یادم می افته 😂😂 عالی گفتی گلم بیخیال همشون  

باید برای خودم برنامه بریزم اصلا بهشون فکر نکنم 

بله درسته  ،چقدر خوب گفتید ،باور می کنید از مهر که میرم سرکار تا خرداد اصلا بهشون فکر نمی کنم و ...

منم معلمم، موفق باشبد، کلاس شنا برید خیلی تو روحیه عالیه، ما باید از بس وقت خودمون را با سود رسوندن به خودمون و همسر و بچه مون پر کنیم که بعضیا برای دعوت کردن ما از دو ماه قبل وقت بگیرن😉😉 موفق و شاد و سلامت باشید