2777
2789
عنوان

برای مهمونی خیلی خاص چی بپزم؟

1390 بازدید | 55 پست

زرشک پلو با مرغ یا اکبرجوجه؟؟؟

در کنارش دسر و یک مدل غذای دیگه هم میخوام باشه

نمیدونم چی بزارم

دستور مرغ خوشمزه میشه بهم بدین

مزه رستورانی بده😢

خداجونم شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغای من مزه مرغ رستورانی میده

گفتی من لایک کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

میتونید مرغ شکم پر بسته به تعداد نفرات یکی یا دو تا بزارید، با یه خورشت دیگه مثل قورمه یا فسنجون قیمه... الان فصل دلمه است دلمه یا بپزید یا از بیرون سفارش بدید دسر هم باشه سالاد فصل نوشیدنی و تزیین دستمال سفره ها😉

دوسه تاپیاز بزرگو میزنم گوشتکوب برقی با دوسه حبه سیر قشنگ له میشه سرخ میکنم بعد فلفل دلمه و هویج و خورد میکنم اضافه میکنم سرخ میکنم نمک زردچوبه و یکم فلفل سیاه و یکم پودر زنجبیل میزنم بعد مرغارو میچینم روشونم باز زردچوبه میپاشم و زعفرون میریزم زعفرون اب مرغتم خیلی خوشمزه میکنه بعدش تو یه ظرف دیگ ربو سرخ میکنم با اب رقیق میکنم میریزم رو مرغا روشونم ساقه و برگ کرفس میچینم بعد از پختم سرخ میکنم عالی میشه 

فسنجون و جوجع کباب

سوپ جو

سالاد کاهو و ماست خیار

دسر هم یه ژله چن لایهه اگر حوصله داری ک هرچی دوس داری درست کن😂

نوشیدنی هم هم نوشابه زرد و مشکی هم دوغ هم دلستر

من باشم اینارو میپزم