2777
2789
عنوان

خانومایی که خونتون همیشه کثیفه

243 بازدید | 12 پست

البته دور از جون شما

آقا ی خونه ایی هست نمیخوام بگم کیه فامیل نزدیکه

ولی اینقد کثیف بود لباساش همه مچاله شده گذاشته تو نایلون آشغالی و بعد قرآن و پوشاکا و اینا استغفرلله همه تو یه پلاستیک

اسباب و اثاثیه هم ک نابوددد قابلمه ها کثیف

آقا من خودم مجردم و اصلا کااری ندارم ولی خو الا ۱۵ساله ازدواج کرده بچه بزرگ داره ولی اصلاااا تغییر نمیکنه

همیشه ایطوری بوده اصلا قالیهاشو نمیشوره

تو روستاس و معمولا زنای روستایی نون میپزن چون راهشون دوره اما این نمیپزه و مادره پیرش براش میپزه حتی براش وسایل نون پختن خریدن ولی اصلا نپخت

یا مرغ و جوجه و تخم مرغ میفروشن و از این راه درامد خیلی زیادیم دارن 

این شوهرش اصلا ادم نی و خودشم خیلی تنبله فقط با گوشی حرف میزنه

بچهاش هروز یکی براشون غذا میپزه خوب زنای مردمم بدشون میاد 

الان بچهاشو هریکی از برادرهای شوهرش بردن ک بزرگشون کنن چون اینا صلاحیت ندارن

دعواهای شدیدی شده تو خانواده سر این مسئله هی اینور و اونور دعوا میکنن باهم

الان منم استرس گرفتمه چون فامیل نزدیکه و دعوا شده تو خونه ماهم تشنجه پووف لامصب خو ب خودت بیا تیفففف

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی استرس گرفتمهههه کچل نشم صلوات🤣فحش و فحش کشیه

الللههممم صل اللللهه محمد واللل محمد و عحل الفرجهممم 

نه نگراان نباش

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    
دقیقا کله خانواده تحت تاثیر هستن

زن برادرم که برادر داشت از نظر روانی هوش پایینی داشت براش یه زن گرفتن مثل خودش بچه دار هم شدن ولی خوب کارها و مراقبت ازشون بین بقیه تقسیم شد 

البته خانواده راضی به ازدواج نبودن ولی پسره خیلی میخؤاست برادرا هم از ترس اینکه بلایی سر کسی میاره براش زن گرفتن