2777
2789
عنوان

مرغ مجلسی خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک مرغ،کشک بادمجان،سالاد پاستا

دسرهم،تیرامیسو،چیزکیک،کیک یخچالی،ژله رنگین کمانی یا ساده

مرغ ران تنها نزار،سینه مرغ دوتا باشه بهتره،من این روش درست میکنم محشررر میشه،مرغ جدا میپزم،برای سسش،پیاز،نمک و ادویه،گلپر،دارچین،سرکه اضافه میکنم،یا آبلیمو،هویج و فلفل دلمه ای میزنم خیلی عالی میشه

مرغ و اول با زرد چوبه و دارچین قشنگ مزه دار کن فراوون بمال به همه جاش تا یک ساعت زمان بده بره تو خورد مواد 

بسته به نفرات پیاز و خلالی خورد کن 

فلفل دلمه

کرفس 

وهویچ هم حلقه حلقه کن 

مرغی و که استراحت دادی با مواد و تو قابله ای که میخوای خورشتت و بپزی سرخ کن قشنگ

سرخ که شد برش دار مرغارو 

پیاز و تو همون قابلمه تفت بده سبک شد فلفل دلمه هویچ و کرفس و اضافه کن رب هم اضافه قشنگ از خامی درومد اب بریز نمک و فلفلش بریز و مرغارو دوباره تو خورشتت قرار بده تا جابیفته 

ده دقیقه اخر به خورشتت سه درب آب لیمو 

نصف قاشق چای خوری دارچین

و سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بریز

من همیشه اینجوری درست میکنم همه عاشقشن

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
کیک مرغ،کشک بادمجان،سالاد پاستا دسرهم،تیرامیسو،چیزکیک،کیک یخچالی،ژله رنگین کمانی یا ساده مرغ ران ت ...

ممنون عزیزم.یعنی سرخ نمیکنی درسته؟

مرغ داخل قابلمه میچینی روش سس میریزی؟

خداجونم شکرت

مامان من برا خوش رنگ تر شدنش نصف زعفرون رو اول کار به مرغ اضافه می‌کنه نصفش هم آخر کار ۵ دقیقه قبل خاموش کردن قابلمه رب رو هم نصف می‌کنه نصف دیگش رو چندتا گوجه رو پوست میگیره و تکه تکه می‌کنه و به مرغ اضافه می‌کنه 

مخلفات و دسر میتونی اینا رو بزاری 

کیک یخچالی ،کیک ،پودینگ ،ژله،پاناکوتا،کوکی و شیرینی و...

بورانی ،ماست خیار، انواع ترشی ،سبزی ،سالاد فصل،سالاد شیرازی،سالاد الویه،سالاد ماکارونی و ...

سوپ مرغ ،سوپ قارچ ،سوپ جو ،سوپ برنج ،آش دوغ/ماست

قورمه سبزی،قیمه،کلم پلو شیرازی،کباب،باقالی پلو و هرچیزی که دوست داری ،ماهی ، خورشت بادمجون ،قیمه بادمجون ،تهچین ،لای پلو ،فسنجون و ...