2821
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😭

111 بازدید | 7 پست

چن وقتیه که خلق و رفتارم تغییر کرده اصلا حوصله ی هیچ کسی رو مخصوصا خانواده و مادرم رو ندارم با اینکه خیلی دوسش دارم و میدونم چقد برام زحمت کشیده ولی بعصی جاها دستش نیست یه جور رفتار میکنه که عصابم به هم میریزه دلم میخواد خفش کنم 😭 

تقریبا یک هفتس که مثل آدم نتونستم بخوابم خسته خستما اما نمیدونم چرا نمیتونم بخوابم چشام گرم میشه ولی نمیشه😑 حتی بعد از ظهر 

امروز هم از دانشگاه برگشتم کوفته بودم چون دیشب هم دیر و به زور خوابیدم و هم زود بیدار شدم دو ساعت با خودم کلنجار رفتم که بخوابم نتونستم هم عصابم از این خورد بود هم  چشمم درد گرفت هم سرم به خاطر عینک و هم به خاطر گشنگی کلی حرف بارشون کردم 

مزدیک پریودیته؟

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا کمبود چیزی تو بدنته. از لحاظ غذایی به خودت برس یکم ورزش کن آب زیاد بخور. شادیم وقت پریودته

نمیدونم خیلی رومخمه همه چیز امتحان هم دارم ولی هیچی حالیم نمیشه از درس

نمیدونم خیلی رومخمه همه چیز امتحان هم دارم ولی هیچی حالیم نمیشه از درس

غذای خوب بخور زیادم چشمتو نده به گوشی بیشتر تو هوای آزاد استراحت کن. با کسی حرف بزن

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
غذای خوب بخور زیادم چشمتو نده به گوشی بیشتر تو هوای آزاد استراحت کن. با کسی حرف بزن

پیش مشاور میرفتم البته سر هم دو جلسه بود که بعدش امتحانام شروع شد و نتونستم دیگه برم

پیش مشاور میرفتم البته سر هم دو جلسه بود که بعدش امتحانام شروع شد و نتونستم دیگه برم

یه دوست هم باشه کافیه کسی که گوش بده رازدار باشه

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!