2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

9079 بازدید | 23 پست

سلام نمیدونستم کجا باید سوالمو بپرسم اگه اشتباهه اینجا معذرت میخوام .راستش ما بیمه اختیاری تامین اجتماعی هستیم .من میخواستم برای هزینه ها زایمانم بیمه تکمیلی رد کنم کدوم بیمه بهتره .بیمه تکمیلی خانه کارگر خوبه برای این هزینه ها؟

منتظر اتفاق خوبم ........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم بیمه تکمیلی گروهی هست. تک نفر نیست. معمولا ارگان ها و ادارات کارکنانش رو اگر مایل باشند بیم ...

میشه بگین کجا میتونم پیداش کنم گروه بیمه تکمیلیو 

منتظر اتفاق خوبم ........
میشه بگین کجا میتونم پیداش کنم گروه بیمه تکمیلیو

باید شوهرتون یا خودتون کارمند باشید یا متعلق به یک صنف خاص باشند و اون اداره یا صنف برای کارکنانش درخواست بیمه تکمیلی بده

بیمه تکمیلی ملت انفرادی بیمه میکنه فقط باید قبل از بارداری بیمه کنید ، ما انجام دادیم خیلی راضی هستي ...

عزیزم میشه بگید ماهیانه چقدر پرداخت میکنید‌.‌.‌.هزینه دندونپزشکی رو هم تقبل میکنه؟

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بیمه مکمل s.o.s بصورت انفرادی برای هر خانواده انجام میده اما اولا دوره انتظار داره و هزینه سالانش تقریبا سه ملیونه اما باید ببینی براتون میصرفه برای یه زایمان که مثلا 5-7تومنه 3تومن سالانه هزبنه کنی که تازه سقف داره مثلا برای زایمان فک کنم سقف پرداختیش 2-3 تومن باشه پیشنهاد میکنم شماره دفاتر شو از 118 بگیر و زنگ بزن تا بهتر راهنماییت کنن ولی یه حسنی که داره اگه بیمه s.o.s بگیری برای کارای دیگه هم میتونی استفاده کنی آزمایشات و سونو  ولی در کل این بیمه برای جراحیهای سنگین که هزینه های بالا دارن خوبه تا سفف 60 ملیون فکر میکنم تو جراحیهای بزرگ ساپورت میکنه, بیمه تکمیلی دیگه ای نمیشناسم که انفرادی باشه همه باید خودتون یا شوهرتون شاغل و وابسته به یه ارگان باشین تا بتونین از بیمه مکمل گروهی استفاده کنین 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
عزیزم میشه بگید ماهیانه چقدر پرداخت میکنید‌.‌.‌.هزینه دندونپزشکی رو هم تقبل میکنه؟

ماهیانه 300 تومن تقریبا ، بله نفری 1 میلیون در سال هزینه دندانپزشکی میده ، هزینه ویزیت و دارو و ... تا 70 _ 80 درصد ميده

ماهیانه 300 تومن تقریبا ، بله نفری 1 میلیون در سال هزینه دندانپزشکی میده ، هزینه ویزیت و دارو و ... ...

عزیزم ربطی داره که بیمه پایه چی باشه ? سقف پرداختیش مثلا برای زایمان چقدر بود 

منم میخواستم خودمو بیمه کنم.رفتم همه دفاتر بیمه مثل پاسارگاد ،پارسیان،البرز،ملت،ایران و... فکرکنم همه رو رفتم

ولی هیچکدوم قبول نکردن بیمه انفرادی رو.

همشون گفتن بیمه گروهی اونم کمتر از ۵۰ نفر نمیشه.

ناچارا رفتم تامین اجتماعی بیمه کردم مشاغل آزاد.حدود ۱تومن هزینه زایمان میده

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم
نه فک نکنم مرتبط باشه بیمه ما تامین اجتماعی هست ، من ماه بعد زايمانمه سقفش 5 میلیونه

مرسی عزیزم جواب دادی, پیامو ارسال کردم بعد دیدم سقف بیمه رو گفته بودی