2777
2789
عنوان

از اینکه ادم خوبیم متنفر شدم!!!!

67 بازدید | 7 پست

امروز قبل امتحان دیدم دارن سر حل یه سوال بحث میکنن بعد فهمیدم نمونه سوالای امتحانی رو از ترم های پیش پیدا کردن و همشون داشتن به غیر من.

من تا تونستم به همه کمک کردم جزوه، پروژه و...... هیچ وقتم پشت هیچ کدومشون بد نگفتم و سعی کردم با همشون خوب باشم اما یکیشون حتی زحمت یه فوروارد رو به خودش نداده بود که سوالارو واسه منم بفرسته. 

بماند که با گوشی هم تقلب میکنن سر امتحانا و با همون نمره به من پز میدن.

اون لحظه امتحان و سوالاش برام مهم نبود فقط از اینکه انقد ادم ساده ای دلم شکست 💔

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا برای اینکه خوبیایی که کردی دیده بشه باید منت بذاری، حتی به شوخی

من نمی تونم منت بزارم اما باید تغییر کنم

دیگه هیچ کاری واسه هیچ کدوم نمی کنم

چقد سختمه ک ترم دیگم باید اینارو تحمل کنم

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

هعی میفهمم منم یه تایمی همین بودم. ولی الان دیگه با بقیه نه خوبم ن بد خنثی. 

اره واقعا. منم باید همینطور باشم

این همه خوبی بکن اخرشم نتجیش بشه این

دبیرستانی؟

نه بابا. دانشجوام

اما هم کلاسی هام تو دبیرستان موندن یه مشت ادم حسود و خودخواه