2777
2789

من باید این ماه که پریود شم داروهای تخمک کشی رو استفاده کنم ماه پیش روز بیست سیکل پریودشدم هفت هشت روز جلو انداختم این ماه از همون روزای اول علایم پریودی داشتم امروز ۱۵ سیکلم منم ترسیدم که از ماه پیشم زودتر شم اومدم آلدی خوردم حالا میگم شاید بد باشه خیلی پشیمونم باید ادامه بدم  به نظرتون این ماه رو باید کنسل کنم یا مشکلی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرمن که اشکالی نداره ولی برای اینکه هورمونها نریزه بهم .این ماه که شدی باز از اول الدی بخور و ماه بعد برو برای داروها .کار از محکم کاری عیب نمیکنه هرچند زیاد تاثیری نداره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم هزینه اش چقدر شد ؟! اگه تعیین جنسیت نخوایم در حد چقدر میشه؟! توروخدا اگه میدونی بگوو

تومراکز دولتی تقریبا ۱۰(بادارو) و ازاد حدود۵۰تا۶۰

ب نظرمن که اشکالی نداره ولی برای اینکه هورمونها نریزه بهم .این ماه که شدی باز از اول الدی بخور و ماه ...

من باید اردیبهشت داروها رو استفاده میکردم که نشد انداختم خرداد که باز بی عقلی کردم نمی‌دونم چکار کنم می‌خوام همین تابستون کارام تموم شده

من باید اردیبهشت داروها رو استفاده میکردم که نشد انداختم خرداد که باز بی عقلی کردم نمی‌دونم چکار کنم ...

عجله نکن ...یه درخت فقط توفصل خودش میوه میده ...هرچقدر کود و اب بدی فقط به وقتش میوه میده ...فقط و فقط به وقتش....

حالام ب نظر دکترها موردی نیس برو نظرشون رابپرس ...

شما فکر کنم تجربه دارین تو این راه به نظرت مشکل نداره ؟

بله من ده ساله نازایی دارم و ۲بار ای وی اف کردم و ۴بار انتقال جنین ناموفق داشتم .

نه مشکلی نداره

الهی بگردم توهم که زجر کشیده ای انشالله خدا دلتو شاد کنه

ممنون عزیزم .انشاالله ...راضیم به رضای خدا ....من تلاشم راکردم اینکه نشد دیگه خواست خدا و تقدیره 🥲