2777
2789
عنوان

خانما کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
با آب سرم شسنمش

باید نمکی باشه نه قندی نمکی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خدا رحم کرد زیر شکمش شکست اگه یه تیکه میرعت تو شکمش چ خاکی تو سرم مریرختم؟؟

حق دارین براش یه لیوان استیل یاروی بخر بده دستش اینجور فاجعه بارنمیاره

گاهی انسانم آرزوست
سعی کن ترس پسرت رو ازدکتر برطرف کنی نمیشه که هیچوقت دکترنره قبل ازاین اتفاق باید این ترس رو ازبین می ...

فایده ندلرا کوچیک بوده بردمش بثتری برا رگ گرفتن.لز همونحا هم از غریبه ها میتریع هم از دکترو همه

هم دورم هم میترسم حس میکنماز تو زخپ گوشت زده بیرون

مامانا مجبورن قوی باشنو رو پای خودش وایستن، من اگه جاتون بودم‌هرطور شده میبردم...

البته بگما یه عمچین اتفاقی یرا دختر منم همین دوماه پیش افتاد، ولی اون زخمش عمیق بود

مامانا مجبورن قوی باشنو رو پای خودش وایستن، من اگه جاتون بودم‌هرطور شده میبردم... البته بگما یه عمچ ...

بخیع خوزد؟؟حالا ببرمش بخیه بزنم همه میگن مامانش حواسش نبودا و ملمان بدیع وفلات

بخیع خوزد؟؟حالا ببرمش بخیه بزنم همه میگن مامانش حواسش نبودا و ملمان بدیع وفلات

بله، هم بخیه خورد و‌هم گفتن شاید عصبش آسیب. یده باشه اتاق عمل رفت، ولی شکر خدا عصبش آسیب ندیده بود، و اینکه شما استرس نگیر اینو‌گفتم، برا دختر من عمیق بود بریدگیش

شما برا محض اطمینان ببر ببینن بچه رو

فایده ندلرا کوچیک بوده بردمش بثتری برا رگ گرفتن.لز همونحا هم از غریبه ها میتریع هم از دکترو همه

من خودمم میترسم وحس بدی میگیرم توبیمارستان میرم عیادت چه برسه که کاری داشته باشم وازبچگی ازامپول میترسم

گاهی انسانم آرزوست
وای اینم عمیق بریره ممکنه همچین چیزی بگن

نه عزیزم،نگران نباش، از این زاویه ای که عکس دادی عمیق نیست، برا دختر منو بی حسی زدن بعد معاینه کردن، بازم میگم اون زخمش بسیار عمیق بود