2777
2789

دستش شکسته یه هفته س آتل بستیم حالا اونقد باهاش بازی میکنه تکون خورده تقریبا داره باز میشه هیلی اومده پایین دکتر بیشعوری وقت نمیدم همین دکتره فقط تو شهرمون

حالا چه غلطی بکنم من خودم بازش کنم دوباره ببندم بعد اینکه آرنجش م فرق داره با اون یکی دستش دلیلش کسی میدونه 

ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من استخون کف پاش شکست. غروب بود و چند ساعت تو بیمارستان علاف بودیم. تا اتل گرفتن. البته پسر من ۱۴سالش بود و بزرگ. بعد یک هفته دیدم همش پاشو باز میکنه و رعایت نمیکنه.بردم پیش ارتوپد. همونجا گچ گرفت و در عرض یک ماه شکر خدا خوب شد

بیمارستان فقط اتل میگیره. اگه میخواد زود جوش بخوره حتما باید بره پیش ارتوپد. 

عزیزم بستگی داره به تشخیص دکتر سرخود که نمیگن اتل 

روند درمان طولانی هست فقط تو این موقع باید تغذیه رو عوض کرد مثلا ژله خورد یا کشک

زمان ثابت کرده همتونو...