2777
2789

اکثر زن ها حاضرند تو زندگی بسوزند و بسازند بخاطر بچه ها بعد برای خودشون کاری نکنند

باور کن باید اول خودت توی الویت باشی 

فردا اون بچه ها میرند دانشگاه و سرکار و ازدواج...

تو تنها میمونی و یک دنیا حسرت...

هیچ وقت نزار عمرت بسوزه..

خیلی بداخلاقه

یادمه وقتی اومده بود خاستگاریم بابام گفت من جنازت هم روز دوش پسر فلانی نمیزارم 

الان میفهمم اون روز چی گفته

خانوادگی ب بداخلاقی معروفن

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بداخلاقه یادمه وقتی اومده بود خاستگاریم بابام گفت من جنازت هم روز دوش پسر فلانی نمیزارم  ...

شاید از بچگی همینجوری خو گرفته خب جو ی که توش بزرگ شده هم موثره 

.

اکثر زن ها حاضرند تو زندگی بسوزند و بسازند بخاطر بچه ها بعد برای خودشون کاری نکنند باور کن باید اول ...

گفتنش راحته اگه برم از ده سال زندگی که ب سختی اجر ب اجر ساختم گذرکردم از دوتا بچه کوچیک ک ایمان دارم نمیتوونم بدون مامان گفتنشون دوام بیارم

اگه بمونمم تا ابد باید با به مرد بداخلاق ک وجودش پر نفرته عمرمو بسوزونم

منم درست یا غلط عقیده شما را دارم به خاطر دخترام موندم میگم پدرشون انتخاب من بوده تاوانشم خودم میدم& ...

بمیرم منباز خوبه شما ی غیرت و شرفو از خود گذشتگی دارید بعضیا بچه هارو ول میکنن...

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
گفتنش راحته اگه برم از ده سال زندگی که ب سختی اجر ب اجر ساختم گذرکردم از دوتا بچه کوچیک ک ایمان دارم ...

ده سال بسوزه بهتره یا بیست سال یا سی سال

جلوی ضرر از هرجا گرفته بشه منفعته!

تو داری تو این زندگی پیر میشی و میسوزی اما حاضر نیستی یه قدم برداری 

حتما سریال در انتهای شب را ببین

پ چطورشدباهاش ازدواج کردی اگه اینقدر مخالف بودین

بابام ادمی نبود و نیست ک اجبار کنه فقط نظرش واضح میگه منم گفتم همدیگه دوس داریم شغل داره معتادم ک نیس خوبه

ولی اون توی خشت خام دید اخر عاقبت منو

شاید از بچگی همینجوری خو گرفته خب جو ی که توش بزرگ شده هم موثره 

مادرش توی ۶۰سالگی ترجیح داد بمیره تا ادامه بده الان میفهمم اون بدبخت چی کشیده

ده سال بسوزه بهتره یا بیست سال یا سی سال جلوی ضرر از هرجا گرفته بشه منفعته! تو داری تو این زندگی پ ...

اتفاقا میبینم ولی نمیتونم از نفسای گرم این دوتا بچه گذر کنم من راحت میشم ولی از دوتا بعد من بی کس میشن

بمیرم منباز خوبه شما ی غیرت و شرفو از خود گذشتگی دارید بعضیا بچه هارو ول میکنن...

خدا نکنه عزیزم 

من معلمم از دست رفتن بچه ها را تو پروسه ی طلاق به چشم دیدم نه یکی نه دوتا هر سال حداقل یکی داشتم هیچکدوم نرمال نبودن هیچکدوم ...

خیلی شعور میخواد در کمال آرامش جدا شد و بچه کمترین آسیب را ببینه ولی متاسفانه به ندرت پیش میاد بچه ها میشن دست مایه کشمکش و روانشون برا همیشه نابود میشه ..

خدا نکنه عزیزم  من معلمم از دست رفتن بچه ها را تو پروسه ی طلاق به چشم دیدم نه یکی نه دوتا هر س ...

بله درسته سایتون مستدام انشالله زندگی تون روز به روز بهتر و بهتر شه و در کنار  هم ارامش داشته باشید

گفتید معلمید امروز ی ساعت دیگه امتحان دارم دارم از شدت استرس میمیرم🥲

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اتفاقا میبینم ولی نمیتونم از نفسای گرم این دوتا بچه گذر کنم من راحت میشم ولی از دوتا بعد من بی کس می ...

کی گفته بی کس میشن..

خب یه تایم پیش تو هستند یه تایپ پیش باباشون

پدرها نسبت به فرزندشان مهربان تر هستند