2777
2789

بچها من یه مدته دچار مشکل روده شدم و معدمم درگیر کرده شبا باید قرص معده  بخورم تا درد معده نداشته باشم

من دچار نفخ و احساس پری در شکم و معده درد و یبوست شدید هستم دکتر هم سه بار رفتم هر کدام قرص و شربت جور واجور دادن خوردم ولی فایده چندانی نداشته و همیشه نفخ دارم گاهی اوقات درد شکم و.... 

لطفاااا اگه شماها مشکل من رو داشتبن و قرص خوردین اسم قرصتون رو بگید بخدا اینقدر دارو خوردم معدمم دیگه داغون شده دکتر میگه از عصبی شدنه ولی من وقتایی هم عصبی نمیشم باز درد خودمو دارم و نافمم خیلی نبض میزنه رو لباس هم مشخصه خیلی رو مخه لطفا کمکم کنید خدا خیرتون بده ثواب داره🥲🥲🥲🥲🥲

عزیزم منم همین علائم رو دارم دکتر گفت کولیت عصبی روده یا همون سندروم روده تحریک پذیر هست باید اول استرست و فکرت وکنترل کنی بعد یه سری غذاها و نباید اصلا بخوری 

شما پرهیز غذایی داری یا همه چیز میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه مدت درگیر معده رودم بودم اینقدر که از مهمونی رفتن و حضور توی جمع از اثراتش هنوزم استرس میگیرم و بیزارم یکی میگفت ممکنه باکتری معده باشه یکی گفت سندروم روده داری و انواع دارو هارو دادن اما یدوره امپرازول استفاده کردم خدارو شکر الان خیلی بهترم

منم یه مدت درگیر معده رودم بودم اینقدر که از مهمونی رفتن و حضور توی جمع از اثراتش هنوزم استرس میگیرم ...

پرهیز غذاییم حتما داشته باش 

سعی کن کالباس، سوسیس ، فلفل دلمه ای ، شیرینی جات ، و سردیجات و ترشیجات نخوری یه مدت چاییت کم رنگ باشه 

نذار معده ات خالی بشه و به احساس گرسنگی ام برسی

عزیزم منم همین علائم رو دارم دکتر گفت کولیت عصبی روده یا همون سندروم روده تحریک پذیر هست باید اول اس ...

پرهیز هم دارم ولی خب ادم نمیدونه چی بخوره چی نخوره خسته میشه خب