2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

1006 بازدید | 13 پست

سلام.

من چن شب پیش خواب دیدم که رودخونه شهرمون خشک شده بود

بعد ی گروه ادم از همه طرف حتی از توی رودخونه ای ک خشک شده بود اومده بودن و داشتن مارو تیربارون میکرد

تمام مردم کشته شدن

پدربزرگم کشته شد،خودمم تیر خوردم اما دیگه بیدار شدم

الان خیلی استرس دارم 🥹 

قبل از اینکه موشک و اینا بزنن ب ایران و ایران بزنه ب اسراییل هم باز من خواب دیده بودم ک عراقیا حمله کردن هممون داشتیم فرار میکردیم🥹

الان نکنهههههه درباره خوابی ک دیدم اتفاق بیفته🥹

الان اون خوابت که عراق حمله کرده چه ربطی به حمله موشکی ایران داشت؟

اسرائیل کی ایران رو زد ما خبردار نشدیم؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هیچی نیست چیزی نمیشه بگیر بخواب با خیال راحت ایران وضعیتش انقد داغونه که دلشون واسمون میسوزه کسی نمیاد حمله کنه 😂

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم
الان اون خوابت که عراق حمله کرده چه ربطی به حمله موشکی ایران داشت؟ اسرائیل کی ایران رو زد ما خبردار ...

اصفهان و زد البته نزد ولی حمله کرد 

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم

تعبیر خواب نصفش بستگی به خودت داره یعن بایدبه ف ااا ل نیک گرفت و اینکه نباید جدی گرفت

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
خوابه دیگه بعدم مگه خبر ندارین ک اصفهان رو زدن؟

نه واقعا خبر ندارم

موشک‌زدن اصفهان؟

یا همون پهپاد ها رو میگین؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇