2777
2789

تو کلاسمون یه دختر بود رو ویلچر بعد تقریبا یه هفته اینا از مدرسه میگذشت یهو یه دانش اموز جدید اومد همین دختره فامیلیشم آریانی بود منم نیمکت اول بودم با یه دانش آموز دیگه یهو معلمش به مادرش گفت بزار ردیف اول پیش فلانی یعنی ما ...بعد به من  گفت خیلی حواست بهش باشه بغل دستیمم فرستاد ردیف اخر که آریانی راحت بشینه فقط خدا میدونه این دختر چقددد منو عذاب داد تو چشام نگا میکرد خنده تمسخر امیز پاک کنشو مینداخت زمین که زود بده تا بهش میدادم مدادشو مینداخت بعد یه جوری تمسخر امیز نگاه میکرد یعنی روزی بیس بار این پاک کنو میدادم دستش دوباره مداد خلاصه نمیبخشمش هیچوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اخر مدرسه نزدیش؟ اخر سال تلافی نکردی😂روز اخر مدرسه روز تلافی بود برامون

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل
وا چه بد ذات بوده😐

اره خداشاهده اونقد اذیت میکرد هیچوقت یادم نمیره الان باخودم میگم کاش به معلم میگفتم البته معلم یه برداشت دیگه ازش داشت فک نمیکرد اینجوری باشه خیلی باهاش خوب بود 

نه ولی همیشه ازش متنفر بودم خیلی اذیتم کرد ☹️🥺

😑من بودم اگر نمیزدمش کلی عذاب  وجدان داشتم

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل