2777
2789

گاهی گیاه را چند روز در آب می گذارند و گاهی به سرعت پس از ریختن آن در آب، آن ها را می جوشانند. ماندن طولانی مدت گیاهانی چون نعنا، شنبلیله، شوید، کاسنی، خارشتر و غیره که حاوی ساقه های چوبی هستند، در آب با توجه به دمای محیط می تواند باعث تولید متانول شود که با جوشاندن و تقطیر به ظرف حاوی عرق گیاهی منتقل می شود.

متانول یه نوع الکل خطرناکه که به مرور باعث آسیب به شبکیه چشم و کلیه و کبد میشه 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

متانول به‌مرور آسیب نمیزنه. در جا میزنه یا کور میکنه یا از طریق های دیگه مشخص میشه مسمومیتش. 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا... من سرطان و منگولیسم و اوتیسم و... رو دیدم با طب سنتی درمان کردن( خزعبلات بعضیا!)

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
متانول به‌مرور آسیب نمیزنه. در جا میزنه یا کور میکنه یا از طریق های دیگه مشخص میشه مسمومیتش. 

حقیقتش من این مطلب رو تو سایت خوندم نگران شدم امیدوارم که واقعیت نداشته باشه 

نه بابا... من سرطان و منگولیسم و اوتیسم و... رو دیدم با طب سنتی درمان کردن( خزعبلات بعضیا!)

جآن؟ متوجه نشدم

حقیقتش من این مطلب رو تو سایت خوندم نگران شدم امیدوارم که واقعیت نداشته باشه 

والا الان از هر روشی تولید محتوا میکنن😅

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

معلومه که الکیه دیگه عرق نعنا رو همه دارن میخورن چه اونایی که سنتی رو قبول دارن چه ندارن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخرش بخوریم نخوریم  میخوام از یه پزشک سوال کنم

گلاب معروف ترین عرق ما ایرانی هاست.

پزشکی هم نشنیدم بگه مصرف نکنین. عرق نعنا و غیره هم همینطور

ولی کلا از جای مطمئن بگیرید. آب قاطی ش میکنن معمولا

جآن؟ متوجه نشدم

طب سنتی و اسلامی ادعاشون اینه که سرطان رو درمان میکنن.

حتی یه جا خوندم طب اسلامی میگه سندرم داون رو با قطره گل بنفشه درمان میکنه!

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
معلومه که الکیه دیگه عرق نعنا رو همه دارن میخورن چه اونایی که سنتی رو قبول دارن چه ندارن

منم همش دم می کنم پونه و نعنا رو معتاد پونه و نعنا شدم 

گلاب معروف ترین عرق ما ایرانی هاست. پزشکی هم نشنیدم بگه مصرف نکنین. عرق نعنا و غیره هم همینطور ولی ...

اب قاطیش باشه موردی نیس 🤣

فقط متانول نباشه  واقعیتش یکم ترسیدم 

من زیاده روی هم نمی کنم تو مصرفش 

راستش یکم ترسو ام🥹🥹