2777
2789
عنوان

رابطه تون با خواهرشوهرتون چطوره؟

1243 بازدید | 82 پست

گرم و صمیمی؟ یا سرد؟ معمولی؟ به همدیگه زنگ میزنین؟ چندوقت یکبار؟ اون میزنه یا شما؟

رفتوآمدتون چطوره؟

اصلا میشه به خواهرشوهر اعتماد کرد و باهاش صمیمی شد؟ ایا این کار خوبیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات😂

اون اوایل که کات نبودیم هم معمولی بودیم، خیلی معمولی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

معمولی هستیم... زنگ که خیلی کم .. مثلا اگر بچش مریض باشه یه پیام میدم.. اون سردتر از منه.. ولی در کل بد نیستیم.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من یکی دارم خارجه زنگ میزند اونم تازه با یه خارجی ازدواج کرده مشغوله

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بستگی به هردوتون داره درکل ب هیچکس اعتماد نکن حتی خواهرخودت صمیمی و محترمانه رفتار کن خط قرمزا رو حفظ کن هیچ اتفاقی نمیوفته

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

گرمه خداروشکر تاحالا بینمون کدورتی نبوده هر وقت میاد خونه مادرش به منم سر میزنه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ندارم. همسرم تک فرزنده، مادرشون هم فوت شده. سوت و کور کلا :(

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

معمولی زنگ نمیزنیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه