2777
2789
عنوان

رابطه تون با خواهرشوهرتون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر با شوهر خواهر فرق داره؟؟؟ چرا من بعد خوندن پیاما متوجش میشم😭😭😭😭

خواهرشوهر میشه خواهرِ شوهرت دیگه😂

شوهر خواهر میشه همون دامادتون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خیلی خوبیم با هم و اون بیش تر زنگ می زنه چون من یه عادت بدی دارم نمی تونم به کسی زنگ بزنم با خودم میگم زنگ بزنم چی بگم بهش اون ولی می زنه و زیاد میان و میریم بیش تر شب نشینی که اذیت نشیم بابت تدارک ناهار و شام.

اون یکی خواهرشوهرم ازم دوره ولی اونم خوبه چون دوره زیاد همو نمی بینیم.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

معمولی

اونا شهرستانن رفت و امد سالی سه چهار بار

به نظرم خوب نیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

خواهرشوهرم همسن منه ، نه اون کاری بمن داره نه من ، تو مهمونیا همو میبینیم یا خونه مادرشوهرم فقط همین ، ارتباط خاصی نداریم باهم . تاحالا هم به مشکلی نخوردیم باهم

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اصلا با فامیل صمیمی نشو هیچوقت رازتو به فامیل نگو چه خواهرشوهر چه هر فامیل دیگه فقط دوری و دوستی ...

اخ قربون دهنت. نمیدونم روزگار چندبار باید با سیلی اینو بهم بفهمونه ک متوجهش بشم . بس که من خنگ و سادم

خیلی صمیمی هستیم 

هر روز نهایت یه روز در میون زنگ میزنه 

اونا تهرانن ما تبریز

چندماهی میشه ازدواج کردیم کلاً ۳ بار اونا اومدن دو بار ما رفتیم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

با بزرگه که متاهلم هست خوبم

با کوچیکه که مجرده اصلا سلاامم نمیکنم بهش اونم الان همینطور شده دشمن خونی هستیم

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

من صمیمی بودم و چیزی و ازش پنهون نمی‌کردم اون با اینکه چند سال از من کوچیکتره زرنگ و اب زیر کاه بود.الان خدا شاهده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فهمیدم یه روده راست تو شکم این دختر نیس

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت

اعتماد نمیشه کرد چون 4تاشونم خبرچین هستن و حرف درست میکنن

بزرگه کلا با تعنه حرف میزنه

تو مناسبت ها یادم باشه زنگ میزنم. 

دومی کلا بیخیاله میگه من ب شما کار ندارم شمام با من کاری نداشته باشین. 

سومی طبقه پایینیمونه خیلی کمک حالمه اما هیچوقت حرفی پیشش نمیزنم چون بعدها طعنه میزنه و مسخره میکنه

و اما چهارمی فقط دنبال چشم و همچشمیو دنبال بهانس تا میونه برادرا و زناشونو بزنه بهم

و ب فکر ارث پدریه از الان