2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار اینستا خریدم چند نوع پارچه سفارش دادیم با خواهرام. بجاش یه مشت پارچه از جنسای دیگه با متراژهای عجیب و رنگای متفاوت برامون فرستادن کلی هم پول بابتشون داده بودیم . کلی پیگیری کردیم و دعوا. آخرشم یه مبلغ کمی از پولمون برگردوندن . ما هم پارچه هارو تقسیم کردیم چند تا لباس و شلوار پلاستیک یکبار مصرف دوختیم باهاشون 😅😅😅 شد اولین و آخرین بارمون

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اره خوب بود خداییش چی میخوای بگیری؟ 

پارچه کرپ یا ساتن میخواستم برا پیراهن مجلسی

دوروز پیش اون رنگی ک دوسداشتمو داشت الان تموم شده

عکس بفرستم نظر میدی؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وای😂

جای معتبری هم هستا . تو کل ایران معروفه نمیدونم شانس ما اونروز چی خورده بودن. آبجیم اینقد تو پیج اینستا و روبیکاشون پست گذاشت، تا یکماه زیر پستاشون کامنت میزاشت ؛ پول مارو بر گردونییید. نگران آبرواعتبارشون شدن یه کم پول ریختن به کارتش مثلا ساکتش کردن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
جای معتبری هم هستا . تو کل ایران معروفه نمیدونم شانس ما اونروز چی خورده بودن. آبجیم اینقد تو پیج این ...

والا حقم دتشتین

پارچه کرپ یا ساتن میخواستم برا پیراهن مجلسی دوروز پیش اون رنگی ک دوسداشتمو داشت الان تموم شده عکس ...

یه مدل ساتن امریکایی گذاشته بود چند روز پیش توی پارچه سرای قم اما تنوعش بیشتر بود جنسشون فرق داشت اونجا رو هم نگاهی بنداز 

یه مدل ساتن امریکایی گذاشته بود چند روز پیش توی پارچه سرای قم اما تنوعش بیشتر بود جنسشون فرق داشت او ...

تو روبیکاست؟ لینکشو یا اسمشو دقیق میگی گلم