2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

145 بازدید | 15 پست

خانوما من مسافرتم و تقریبا روی تاریخ همیشه ۲روز دیگه وقت پریودیمه میخوام چند روز عقب بیفته اما قرص نمیخوام بخورم چیز دیگه هست ک عقب بندازه ؟

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابونه بخوری زودتر میشی

زعفرون زیاد دم کن بخور

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
زعفرون زودتر میشه یا عقب میفته؟

زودتر میشه

من بابونه دم کنم بخورم خیلی زود پری میشم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
ای بابا الان بابونه از کجا بیارم 

نمودونم ک🤷‍♀️

فردا برو عطاری بخر

منم فقط یبار برای مسافرت چند روز خوردم.مشکلی نداشتم باش بنظرم تنها راهی که بشه پریود رو عقب انداخت

دو هفتس از شوهرم دورم قراره جمعه برگردم حالا دقیق تاریخم میفته پنجشنبه میخوام بندازم چند روز عقب 

قرص رو باید روزی چندتا چجوری بخورم ؟

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴
میسی

فدات😘

دو هفتس از شوهرم دورم قراره جمعه برگردم حالا دقیق تاریخم میفته پنجشنبه میخوام بندازم چند روز عقب&nbs ...

روزی یدونه.چهار پنج روز بخور بعدش دیگه نخور.چند روز بعدش پریود میشی

تلاش میکنم برای سرنوشت