2777
2789

سلام خانما 

دخترم وقتی ۹ماهش بود در اثر تب بالا تشنج کرد و بردیمش بیمارستان و خلاصه براش قرص نوشتن اسم قرص الان یادم نیست که چه قرصی بود دکتر گف حلش کن تو آب و بهش بده بخوره

ولی من اصلا قرص رو ندادم چون زیر یکسال بود ترسیدم و ندادم بهش

خلاصه دخترم الان سه ونیم ۴ سالشه تا یک ماه پیش که داشت تو خونه بازی میکرد کاملا صحیح و سالم و نرمال اصلا سرماخوردگی یا هیچ مریضی نداشت بازی میکرد ساعت ۲بامداد شب بود و نمیخوابید داشت تو خونه بدو بدو میکرد که یهو سرش گیج رف گف مامان حالت تهوع دارم من فک کردم شوخی میکنه توجه نکردم بعداز حدود ۱۰دقیقه چشماش رف و بدنش کلا سست شد و افتاد بردمش سریع بیمارستان که گفتن تشنج کرده  ((بعداز اون تشنج ۹ماهگیش تا الان تشنج نکرده بود))

من ب دکتر گفتم که هیچ مریضی تب یا هیچی نداشت چجوری تشنج کرده و اینا گفتن تشنج بدون تب هم میشه استرس اظطراب ترس یا حتی هووووش زیاد که بچه ذهنش زیاد کار میکنه و اینا هم باعث میشه ک تشنج کنه 

خلاصه بستری شدیم و نوار مغز گرفتن و فرداش رفتیم برا ام آر آی 

تا اینجارو داشتخ باشین ک جواب نوار مغزش و ام ار ای رو میگم که چیشد))

اینم بگم که دخترم اصلا اشتها نداره و کلا هیچی نمیخوره با هزار ترفندو کلک حتی یه لقمه نون خالیم نمیتونم دهنش بزارم وقتی کوچیک بود هم قطره مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و زینک و هیچچچچیییی نمیخورد هرچی بهش میدادم زود بالا میاورد

و ساعت خوابشم منظم نیست نه ظهر میخوابه نه شبا سر وقت میخوابه ب شدتم عصبیه و لجبازه و برای هر چیز کوچیکی خیلی زیاد گریه میکنه و زیادیم حساسه 

روی رفتار آدما خیلی تمرکز میکنه حس میکنم خیلی بیشتر از سنش میفهمه و این فهمیدنه زیاد عصبیش میکنه 

خیلی مستقله از هرچیزی سردرمیاره همه چیزو وقتی یه بار براش توضیح میدی میفهمه و یاد میگیره 

یه بار براش شعر میخونم کلش رو حفظ میکنه و فرداش دقیقا همون شعرو برام میخونه واقعا تعجب میکنم

ما ترک زبانیم  تو خونه ترکی حرف میزنیم ولی دخترن کاملا زبان فارسی رو میفهمه  کارتون نگاه نمیکنه و فیلمای شبکه آی فیلم رو همش رو نگا میکنه و کامل درک میکنهکه موضوع فیلم راجبع چیه

تا اینجا بگید که دختر من نرماله؟ بقیشو تایپ میکنم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

خب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه خا دخترم خیلی بیشتر از سنش همه چطو میفهمه و من واقعا عذاب میکشم که نمیتونه راحت کودکیشو بکنه 

باباش شیف شب میره سرکار تا صب گریه میکنه و منتظرش میمونه بینهایت باباشو دوس داره و وابستشه

من ب دکتر توضیح دادم که تو خونه هیچ جو منفی نداریم که بچه ب استرس بیوفته یا هرچیزی 

گف دخترت نگرانه ولی نمیدونم نگران چیه دلهره داره و هنش تپش قلب داره و من نمیفهمم چرااااااااااا چی باعث شده اینجوری بشه 

ما کمتر از گل بهش نمیگیم 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمای بزرگتر از سنش نباید ببینه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

توروخدا هرکی تجربه مشابه داره بیاد لطفا 

بقیشو الان تایپ میکنم

فیلم بزرگسال نزار براش برنامه کودک بزار بیشترسعی‌ کن با بچه ها وقت بگذرونه باهاش حرف بزن سرگرمش کن روزا خسته بشه ک شب خوابش ببره

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

شما باید اون قرصو میدادید و بچه تخت نظر دکتر بود واقعا چی فک کرذی پیش خودت دارو رو ندادی ان شااءالله که الان بچت سالمع و دیگه سربه راه بشی

تشنج اصلا ممکنه تو مغز اثر نزاره و عپارض جسمی داشته باشه

بچه ها من وسواس شدید تمیزی دارم

و بابت این وسواسم زیاد عصبی میشم (فقط در این مورد عصبی میشم و داد میزنم چون حساسن و دست خودم نیست))

و ناخواسته بچمو مریض کردم دخترم حس میکنم وسواس داره با این سن کمش هر پنج دیقه میره دستاشو میشوره 

هر یه ساعت میره لباسشو عوض میکنه 

هر دیقه دستمال کاغذی به دسته و داره دهنشو پاک میکنه و دستشویی میره دوساعت گریه میکنه که باید زیاد بشورمش و کلی رفتارای دیگه

شما که خودت دکتری داروهای به این مهمی رو به بچه ت ندادی و نمیدی برا چی میبری دکتر؟؟ دکتر چیکار میتونه بکنه ؟ دست بکشه سرش یا یه ورد بخونه؟

شما خودت تشخیص میدی نباید دارو بخوره نه وقت خودت و دکتر و بگیر نه بقیه نه به بچه استرس واردکن

The trouble is you think you have timeBuddha

اولین دلیلش، ترس

دومین دلیلش ، خواب نا کافی و دیر موقع، یعنی باید تا قبل از ساعت ۱۰  شب حتما بخوابه 

سومین دلیلش ، گوشی و تبلت

چهارمین دلیلش گرسنگی کشیدن و دیر به دیر غذا خوردن

پنجمین دلیل، کمبود توجه     و  محبت ندیدن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم لطفا داروها رو سر وقت بده خطرناکه دور از جون بچت و همه ی بچه ها دختر دخترخاله من تشنج براش عادت شده دم به دیقه تشنج میکنه بیخود و بی جهت مدام بستریه واقعا پدرو مادرش کم آوردن از اینکه این بچه اینهمه عذاب میکشه دکتر گفته فقط باید بزارین تخلیه شه شلوغ کاری و بدو بدو و هرکاری میکنه اجازه بدین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

دختر من به جز قسمت تشنج بقیه اش داره و من یک مادر خسته هستم بی قراره ، هوش بالایی داره آنقدر زیاد که اسم داروهایی که مصرف میکنیم در چهار سال و نیمه حفظه و جایی بچه ای سرفه کنه میگه به مامانش مثلا بهش فکسوفنادین بدین ! هوش زیادش بی قرارش کرده حتی تو ماشین نمیشینه کلا خواب نداره از صبح ۸ صبح تا نزدیک دوازده شب فقط راه میره و در حال کاوشه و خیلی هم صحبت میکنه شبکه پویا یه برنامه داره منم بچه مسلمان گویا روزی یه آیه یاد میده باورت میشه چندین آیه رو حفظه سوره های ساده نه آیه هایی که حتی بعد که بهم میگه سرچ میکنم !

اما به شدت اذیتم به شدت 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

و خلاصه کنم 

نوار مغزش نشون داد که دخترم سه الی چهار بار بین ۹ماهگی تا الان تشنج کرده و من نفهمیدم

یعنی چی چراااااااا مگه میشه نفهمم؟ هزارتا خواهش و التماس کردم که دوباره نوار مغز بگیرن چون من رو دخترم حساسم و حتی لحظه ای تتهاش نزاشتم چطور ممکنه تشنج کنه اونم سه چهار بارر و من نفهمم؟

ب قران حتی از بچگی تا همین امروز حتی نیم سساعت دست کسی نسپردمش که خودم ب کارام برسم یا هرچیزی من مواظبش بودم فقط نمیتونستم غذاشو بخورونم بهش هرچی میدادم بالا میاورد