سلام خانما
دخترم وقتی ۹ماهش بود در اثر تب بالا تشنج کرد و بردیمش بیمارستان و خلاصه براش قرص نوشتن اسم قرص الان یادم نیست که چه قرصی بود دکتر گف حلش کن تو آب و بهش بده بخوره
ولی من اصلا قرص رو ندادم چون زیر یکسال بود ترسیدم و ندادم بهش
خلاصه دخترم الان سه ونیم ۴ سالشه تا یک ماه پیش که داشت تو خونه بازی میکرد کاملا صحیح و سالم و نرمال اصلا سرماخوردگی یا هیچ مریضی نداشت بازی میکرد ساعت ۲بامداد شب بود و نمیخوابید داشت تو خونه بدو بدو میکرد که یهو سرش گیج رف گف مامان حالت تهوع دارم من فک کردم شوخی میکنه توجه نکردم بعداز حدود ۱۰دقیقه چشماش رف و بدنش کلا سست شد و افتاد بردمش سریع بیمارستان که گفتن تشنج کرده ((بعداز اون تشنج ۹ماهگیش تا الان تشنج نکرده بود))
من ب دکتر گفتم که هیچ مریضی تب یا هیچی نداشت چجوری تشنج کرده و اینا گفتن تشنج بدون تب هم میشه استرس اظطراب ترس یا حتی هووووش زیاد که بچه ذهنش زیاد کار میکنه و اینا هم باعث میشه ک تشنج کنه
خلاصه بستری شدیم و نوار مغز گرفتن و فرداش رفتیم برا ام آر آی
تا اینجارو داشتخ باشین ک جواب نوار مغزش و ام ار ای رو میگم که چیشد))
اینم بگم که دخترم اصلا اشتها نداره و کلا هیچی نمیخوره با هزار ترفندو کلک حتی یه لقمه نون خالیم نمیتونم دهنش بزارم وقتی کوچیک بود هم قطره مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و زینک و هیچچچچیییی نمیخورد هرچی بهش میدادم زود بالا میاورد
و ساعت خوابشم منظم نیست نه ظهر میخوابه نه شبا سر وقت میخوابه ب شدتم عصبیه و لجبازه و برای هر چیز کوچیکی خیلی زیاد گریه میکنه و زیادیم حساسه
روی رفتار آدما خیلی تمرکز میکنه حس میکنم خیلی بیشتر از سنش میفهمه و این فهمیدنه زیاد عصبیش میکنه
خیلی مستقله از هرچیزی سردرمیاره همه چیزو وقتی یه بار براش توضیح میدی میفهمه و یاد میگیره
یه بار براش شعر میخونم کلش رو حفظ میکنه و فرداش دقیقا همون شعرو برام میخونه واقعا تعجب میکنم
ما ترک زبانیم تو خونه ترکی حرف میزنیم ولی دخترن کاملا زبان فارسی رو میفهمه کارتون نگاه نمیکنه و فیلمای شبکه آی فیلم رو همش رو نگا میکنه و کامل درک میکنهکه موضوع فیلم راجبع چیه
تا اینجا بگید که دختر من نرماله؟ بقیشو تایپ میکنم