الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حوصله ی دعوا و بحث ندارم شماهم با این تاپیک احتمالا یا هدفت پربازدید شدن بود که نرسیدی بهش یا ایجاد دعوا و تفرقه ولی درهرصورت از نظرم کسی که به یه زن راضی نمیشه نمیتونه خودشو کنترل کنه و به یه زن متعهد بمونه ...
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همیشه فکر میکنم کسای که میان نی نی سایت خیلی تنها هستن و بیکار واسه خانمها قابل درکه ولی اقایون نه ...
هدفم شنیدن درد دل هایی هست که وجود دارند و ما از کنار آنها رد میشیم و بدانیم در جامعه ای که زندگی میکنیم دردهایی وجود داره وظلمهایی که در حق بعضی ها میشود فقط بدانید علت آن نه بیکاریه نه تنهایی
متاسفانه در جامعه ما زن دوم عیبه ولی خیانت و فساد عیب نیست حلال حرومه و حروم حلال
خیانت و فساد هم عیبه کی میگه عیب نیست؟ همش عیبه من گفتم عیب نیست؟ داداش توکه میخوای بگیری بگیر دیگه الان فشار چیو میخوری نگران نباش افرادی وجود دارن از سر بدبختی بیان زن شما شن
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد