2777
2789
ممنون از لطفتون مگه من چمه خوشگل پولدار

خوشگلی و پولداری رو بزار دم کوزه ابشو بخور مهم تر اینا گوهر باطنیه👍

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دارم همه رو

😂😂😂😂

حوصله ی دعوا و بحث ندارم شماهم با این تاپیک احتمالا یا هدفت پربازدید شدن بود که نرسیدی بهش یا ایجاد دعوا و تفرقه ولی درهرصورت از نظرم کسی که به یه زن راضی نمیشه نمیتونه خودشو کنترل کنه و به یه زن متعهد بمونه ...

همیشه فکر میکنم کسای که میان نی نی سایت خیلی تنها هستن و بیکار واسه خانمها قابل درکه ولی اقایون نه ...

هدفم شنیدن درد دل هایی  هست که وجود دارند و ما از کنار آنها رد میشیم و بدانیم در جامعه ای که زندگی میکنیم دردهایی وجود داره وظلمهایی که در حق بعضی ها میشود فقط بدانید علت آن نه بیکاریه نه تنهایی 

😂😂😂😂 حوصله ی دعوا و بحث ندارم شماهم با این تاپیک احتمالا یا هدفت پربازدید شدن بود که نرسیدی بهش ...

متاسفانه در جامعه ما زن دوم عیبه ولی خیانت و فساد عیب نیست حلال حرومه و حروم حلال

متاسفانه در جامعه ما زن دوم عیبه ولی خیانت و فساد عیب نیست حلال حرومه و حروم حلال

خیانت و فساد هم عیبه کی میگه عیب نیست؟ همش عیبه من گفتم عیب نیست؟ داداش توکه میخوای بگیری بگیر دیگه الان فشار چیو میخوری نگران نباش افرادی وجود دارن از سر بدبختی بیان زن شما شن 

من بصورت تصادفی وارد این سایت شدم و خواندن بعضی مطالب عبرت آموز بود برای من 

به تبادل اطلاعات مهم و عبرت اموزت برس

بکشین کناااااااااااااار خانمها اقای دانشمند تشریف فرماااااا میشوند  

همیشه فکر میکنم کسای که میان نی نی سایت خیلی تنها هستن و بیکار واسه خانمها قابل درکه ولی اقایون نه ...

بابا اصلا ایشون معلوم نیست هدفش چیه