2777
2789

دندونام خیلییی نامرتبه الان متاهلم و خوب شوهرم از اول دیده یعنی چ شکلی بودم پس پسندیده (چون همش میگم جلو شوهرم زشته) اما چند روزیه میبینم همه کامپوزیت کردن و خوشگل شدن من اعتماد به نفسم پایین اومده پرسیدم ارتودنستی یک ماه پیش گفت نزدیک ۵٠میلیون کامپوزیت میگن واحدی ۴میلیون واقعااااا پولش ندارم اصلا ندارم چیکار کنم دندونای جلوم خیلی نامرتبه ردیف بالا مخصوصا و توهم توهم هستش😭💔 قبلا برام مهم نبود چند روزیه افتاده توو سرم

اینستاگرام زیاد میچرخی؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید ارتودنسی کنی همونطوری که نمیشه کامپوزیت کرد

بعدم کامپوزیت ۴ تومن گرون گفته

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
اول باید ارتودنسی کنی همونطوری که نمیشه کامپوزیت کرد بعدم کامپوزیت ۴ تومن گرون گفته

یه دکتری گفت میشه مثلا ۴تا جلو رو درست کرد با کامپوزیت ولی تراش میخوره

ارتودنسی گروونه و زمان میبره چندسال

خیلی

حتما هم میدونی که اینستا شده یه برنامه نمایشی؟ اکثرا بیان از دستاوردهای جدید زیبایی و آرایشی شون عکس و ریلز بزارن 

جدی نگیر. دو روز توی کوچه‌ خیابون بگردی میبینی زندگی واقعی خیلی فرق داره. آدم ها واقعی ان. با نقص های واقعی 

هیچ عیبی هم نداره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊